Revitalizare a organismului

Sanatate

Revitalizare a organismului

Majoritatea celor dintre noi, gandesc la un nivel mare atunci cand vine vorba de exercitii fizice.
179

Daca vrei sa ai parte de o revitalizare a organismului, o poti face fie ca iti citesti email-ul, gatesti sau te infrumusetezi la domiciliu, toate acestea reprezinta modalitati de a face miscare intr-un mod cat mai diversificat si pentru cat mai mult timp!

Majoritatea celor dintre noi, gandesc la un nivel mare atunci cand vine vorba de exercitii fizice, dar, gandind la un nivel mai mic in aceasta situatie, poate de asemenea sa te ajute la aceasta revitalizare a organismului. Cand oamenii profita de fiecare astfel de ocazie, castigurile fizice sunt esentiale si chiar pot pierde foarte multe calorii prin intermediul unor miscari elementare.

  1. Cu spatele drept la perete si in pozitia de stat pe vine, poti face diverse lucruri, indiferent ca te poti spala pe dinti, poti citi ziarele si iti poti peria parul. Facand genuflexiuni atat dimineata cat si seara, te poti bucura de o tonifiere a picioarelor, fundului si o pozitie corecta a coloanei vertebrale.
  2. In timp ce esti la bucatarie si astepti sa se fiarba legumele, poti fii activa si sa faci cateva genuflexiuni sau chiar flotari. Daca ai ceva in cuptor, acest fapt este o buna oportunitate sa faci cateva genuflexiuni, chiar si pentru a “verifica” daca totul este in regula inauntru. Iar cand faci astfel de miscari in mod regulat, muschii vor fi mai tonifiati si vei fi mai in forma intreaga zi.
  3. Spalatul masinii este un antrenament extraordinar de bun si asta deoarece implica ghemuirea, intinderea si tonifierea tricepsilor si bicepsilor, in timp ce iti folosesti spatele si muschii de baza. Iar partea buna este ca nu vei avea praf pe masina si vei pierde si cateva calorii.
  4. Gradinaritul este o modalitate foarte eficienta pentru fitness, deoarece, te ridici in picioare si te lasi pe vine in mod constant, intinzandu-ti trunchiul si bratele. Mai mult, ai nevoie de exemplu, sa ridici un saculet de ingrasamant sau sa impingi o roaba, iar aceste lucruri nu sunt decat de bun augur. Incearca de asemenea, cand plantezi ceva sau faci o anumita ordine printre plante, sa stai pe vine macar 10 minute, fara a exista tentatia de a te pune in genunchi.
  5. Esti o mare fana privit televizor? Profita de pauzele publicitare – foarte plictisitoare de multe ori – sa te ridici de pe canapea si incearca sa faci cateva exercitii pentru tricepsi, bicepsi, flotari; poti sari pe loc sau in lungime.

Comments are off this post!