Rochia de mireasa perfecta. Cum o gasesti?

L-ai gasit pe EL, sunteti partenerii perfecti si vreti sa faceti marele pas, iar una din marile probleme cu care te vei confrunta este sa alegi rochia de mireasa perfecta!

L-ai gasit pe EL, sunteti partenerii perfecti si vreti sa faceti marele pas, iar una din marile probleme cu care te vei confrunta este sa alegi rochia de mireasa perfecta! Cum alegi rochia de mireasa perfecta? Cum stii ce te avantajeaza?

Rochia de mireasa imperiala

Aceasta rochie se intinde de la linia bustului si este perfecta pentru miresele care au corpul in forma de para, datorita faptului ca ascunde soldurile.

Rochia de mireasa stil trompeta

Acest model de rochie de mireasa incepe sa se largeasca imediat sub solduri, creand o forma de clopotel sau trompeta, fara a avea un volum mare si nefiind incarcata prea mult.

Rochia de mireasa tip sirena

Rochia de mireasa in forma de sirena este mai stransa pe corp si incepe sa ia putin volum la genunchi sau chiar mai jos. Este rochia perfecta daca vrei sa-ti etalezi formele!

Rochia de mireasa A-line

Acest tip de rochie avantajeaza orice forma a corpului, volumul incepe sa creasca din zona taliei si continua pana jos in forma de … A.

Rochia de mireasa de bal

Aceasta rochie are corsetul pe corp, iar partea de la mijloc in jos, are un aspect dramatic. Miresele cu un bust generos, iubesc aceasta rochie de mireasa, deoarece creeza echilibru.

Rochie de mireasa tip teaca

Aceasta rochie este supla, pe corp si imbratiseaza corpul din cap pana in picioare. Este rochia de mireasa ideala pentru un cadru mai intim, pentru o nunta casual.

Cum gasesti albul perfect pentru tine!

  • Daca nuanta pielii este intunecata, mergi pe un alb curat, puternic! Fara nicio problema, ti se potriveste aproape orice nuanta de alb.
  • Daca nuanta pielii este medie spre maslinie, culoarea trebuie sa fie de sampanie sau un alb diamant!
  • Ai nuanta pielii mediu spre galben, mergi pe nuanta de alb cu tenta gri sau galbena, sau nuanta de fildes cremos!
  • Pentru o piele normala cu tonuri rozii, mergi pe o nuanta de fildes!