Schimbarea cat esti in varf ! (la locul de munca?)

Schimbarea este in cazurile cele mai fericite, incantatoare. Stiinta arata ca iti stimuleaza creierul, iti largeste perspectiva si iti creste performanta.

Schimbarea este in cazurile cele mai fericite, incantatoare. Stiinta arata ca iti stimuleaza creierul, iti largeste perspectiva si iti creste performanta. Si daca o faci in cele mai neasteptate momente, fie ca e locul tau de munca, antrenamentul, relatiile interumane, o schimbare majora poate fi puternica. Se deschid usi catre noi oportunitati, abilitatile tale trec la alt nivel si vei constientiza mai bine ca oricand, ca poti face fata schimbarilor.

Luam in considerare orice loc de munca … la inceput este bine, spiritul competitiv este unul bun, sanatos, doar ca, dupa ceva timp si aici depinde de la o persoana la alta, se instaleaza rutina si locul de munca poate deveni sufocant … cel putin. In acel moment, este necesara schimbarea! Si daca faci acest pas, vei da dovada de o mentalitate puternica si incredere in propriile forte. O astfel de schimbare te ajuta sa evoluezi, sa cresti si sa reusesti.

Cum trebuie procedat? In continuare …

Schimbarea in gandire!

Ce tine pe loc cu adevarat oamenii sa faca o schimbare pozitiva este indoiala. Ne gandim ca poate nu ne reuseste sau poate ne merg rau lucrurile. Solutia in acest caz este de a-ti spune tie intr-un mod ferm, ca detii controlul. Cand esti hotarat si gestionezi lucrurile pentru ca stii ce vrei, vei gasi multe posibilitati sa rezolvi situatiile in cele mai bune moduri. Vei scapa de frica incertitudinii si te vei simti mult mai puternic!

Pune intrebari!

Cand facem modificari/ schimbari suntem de multe ori in situatia in care nu stim in ce ne-am bagat si suntem ezitanti in a afla. Nu mai sta nicio clipa si intreaba-i pe cei in masura, exact ce trebuie facut! Daca ai auzit de la un prieten ca a reusit ceva, intreaba-l cum a auzit de acea oportunitate, unde s-a informat, cu cine a vorbit, care au fost pasii de urmat! Poate ca nu vei obtine toate informatiile, dar ai o idee despre ce este vorba si mai important, ai cel putin un punct de plecare in propriul demers. In plus, Google poate fi un prieten foarte bun!

Accelereaza la maxim!

Ce ceva timp in urma, specialistii sfatuiau ca schimbarea sa se faca la anumite intervale de timp, una la o anumita perioada. Conform unui studiu publicat in Frontiers in Human Neuroscience, exista beneficii daca faci o schimbare radicala! Oamenii de stiinta au revizuit rutina oamenilor – somn, mancat, consum de alcool. Comparand cu alte studii, cele in care persoanele faceau cel putin o schimbare in viata, s-au bucurat de imbunatatiri in privinta starii de spirit si a stresului – de doua ori mai mult. Ce trebuie sa intelegem este faptul ca suntem mai flexibili si adaptabili schimbarilor, mai mult decat credem.