Ziua Internationala a Barbii Bucuresti 1 septembrie 2018

Media

Ziua Internationala a Barbii Bucuresti 1 septembrie 2018

99

[intro]In primul weekend din septembrie va avea loc un eveniment inedit: Ziua Internationala a Barbii – motiv pentru care vom celebra si noi![/intro]


Te invitam sa cunosti barbosi faini, sambata 1 septembrie 2018, incepand cu orele 14:00, la GETT’S Men Exclusive- Calea Floreasca 111-113. Ziua Internationala a Barbii, marcata in fiecare an in primul weekend din luna septembrie, este un prilej ca toti barbosii sa se adune si sa sarbatoreasca impreuna, conform site-ului dedicat acestui eveniment, worldbeardday.com.

Fiind dedicata promovarii masculinitatii si a barbii in special, barbieritul este considerat o lipsa totala de respect in aceasta zi. Totodata, conform traditiei, barbatii cu barba trebuie sa se relaxeze si sa nu ia parte la niciun fel de treburi casnice sau indatoriri de familie. De asemenea, membrii familiei barbosului in cauza ar trebui sa ii faca toate poftele, macar in aceasta zi, in onoarea podoabei sale faciale.

Deoarece evenimentul reprezinta un moment de sarbatoare si ceremonie in cinstea podoabei faciale, am pregatit multe surprize pentru voi si evident concursul – Hai sa cunosti un barbos – unde vom premia ‘Cea Mai Frumoasa Barba’ la categoriile barbi mari si barbi mici. Pentru a te inscrie, posteaza o fotografie cu barba ta pe pagina evenimentului folosind urmatoarele hastaguri: #GettsMen #WorldBeardDay2018 #HaiSaCunosti si da tag unui prieten pe care il provoci la concurs. Fiecare barbos inscris in concurs se va prezenta si va trebui sa convinga juriul ca el este cel care merita votul lor.

Evenimentul va imbina esteticul masculin cu simbolistica britanica, avand ca Dress code “Wear A Bow Tie”.

Pentru informatii suplimetare puteti contacta:
evenimente.stup@gmail.com
(+4) 0735 896 633 – Sava Ionut Daniel

Parteneri: GETT’S Men Exclusive / vitamin aqua/ Crama Rotenberg/ Hai sa Cunosti/ World of Barbers / ThreeHappyBrewers/ GETT’S Highlights Magazine

Comments are off this post!