Sfaturi

HomeSfaturi5 sfaturi pentru o manichiura ingrijita
5 sfaturi pentru o manichiura ingrijita

5 sfaturi pentru o manichiura ingrijita

Manichiura este considerata a fi o carte de vizita, de aceea este important ca aceasta sa fie in permanenta ingrijita. De multe ori, putem observa ca oamenii nu au grija de manichiura lor asa cum au de restul corpului, de aceea vom prezenta cateva sfaturi pentru a avea o manichiura ingrijita:

  1. Ai grija ca unghiile sa fie in permanenta curate! Daca lucrezi intr-un mediu cu mult praf, nu ezita sa porti manusi pentru a evita acumularea prafului sub unghii!
  2. Foloseste pila de unghii si nu unghiera sau forfecuta, deoarece unghia poate crapa cu usurinta prin folosirea acestora!
  3. Nu numai pielea are nevoie de hidratare, ci si unghiile! Pentru aceasta poti aplica in fiecare seara crema speciala pentru maini si unghii, astfel incat vei avea in permanenta, atat unghiile cat si mainile hidratate.
  4. Vrei ca manichiura ta sa fie cu adevarat ingrijita? Nu taia niciodata cuticulele! Foloseste un betisor din lemn de portocal pentru a le impinge, precum si un ulei special pentru cuticule.
  5. Evita sa foloseste acetona! Cauta un dizolvant pentru lacul de unghii care sa nu contina acetona.

Incearca sa tii cont de aceste sfaturi, si nu doar ca vei avea o manichiura ingrijita si sanatoasa, dar si ingrijirea, va fi din ce in ce mai facila!

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»