Armenian beauty

Armenian Beauty 19-22 septembrei 2019: au formele, culorile si personalitatea zonei din care provin! Sunt colectiile celor noua marci selectate pentru a reprezenta noua scena a modei armene la Super.

Armenian Beauty 19-22 septembrie 2019: au formele, culorile si personalitatea zonei din care provin! Sunt colectiile celor noua marci selectate pentru a reprezenta noua scena a modei armene la Super. O rascruce intre Europa, Asia si Orientul Mijlociu, Armenia inspira si uimeste pentru capacitatea sa de a combina traditiile antice caucaziene cu creativitatea tinerilor sai designeri. Cu sprijinul Armenian Fashion si Design Chamber si cu monitorizarea SME Development din Armenia, iata in continuare numele care se pregatesc sa uimeasca pietele internationale de moda.


DAMINK

Un brand care imbina moda si fotografia, cele doua mari pasiuni ale designerului Damian Hovhannisyan. Talentul si intuitia l-au determinat sa surprinda momente speciale prin lentila sa, pentru a le transporta apoi in lumea fizica a creatiilor sale de moda. Amestecul specific brandului Damink, nu trece neobservat: fiecare articol seamana cu o opera de arta in mers.

DEMIURG

Intunecat, misterios, uneori gotic. Natura serveste ca model pentru bijuteriile Demiurge. Acestea sunt originile accesoriilor care devin talismane, care provin aparent din lumi indepartate si atemporale, cu un ghid animalic spiritual permanent. In cele din urma, atentia la detalii si la pietrele pretioase mici este ceea ce face din aceasta colectie, o expresie autentica a noii creativitati armene.

KIVERA NAYNOMIS

Fondata in 2005 de designerul Arevik Simonyan, marca Kivera Naynomis este piesa unui stil izbitor, care satisface prin dezvoltarea a doua linii distincte – sufletele luxului si casualului, care coexista la fiecare femeie. Colectia pentru vara viitoare, se concentreaza pe materiale naturale, culori luminoase si broderii lucrate manual cu pietre si margele.

LOOM Weaving

Un brand fondat in 2014 de Inga & Elen Manukyan, doua surori care au ales sa-si combine pasiunea pentru moda, cu cel mai avansat design de tricotaj. Intarsie minunata, fire naturale si palete sofisticate. In colectia de primavara-vara 2020, ies in evidenta fucsia si un ton albastru special, inspirat de valurile marii, impreuna cu atingeri extrem de usoare de mohair si lurex.

MADE

Mai mult decat un brand, Made este o platforma care reuneste tinerele talente creative cu o orientare clara catre manopera mestesugareasca. Proiectul, conceput pentru prima data in 2018 pentru a promova dezvoltarea zonelor rurale, este si o scoala pentru pregatirea profesionala si un incubator de idei, in acelasi timp. Din ateliere, sosesc accesorii unice, bijuterii care nu trec neobservate, evocand puternic traditia armeneasca lucrata manual, toate putand fi vazute la Armenian Beauty.

NIKOLYAN

Purtand numele fondatorului sau, designerul Aram Nikolyan, brandul exalta traditia armeneasca, coordonand-o cu linii minimaliste si destructurate. Creatiile sale pentru primavara-vara 2020, pariaza totul pe broderii florale realizate manual, care lumineaza negrul si albastrul pe rochiile ultra-feminine, facandu-l o prezenta deosebita la Armenian Beauty.

RUZANE

Sofisticate si feminine, rochiile brandului Ruzane amintesc de un stil clasic, fara a sacrifica vreodata detaliile originale. Cartea stilistica a colectiei de primavara-vara 2020 creata de designerul Ruzanna Vardanyan este transparenta care permite sa straluceasca frumusetii prezente, sa sclipeasca in fiecare lucru: in arta, in natura si in detaliile corpului.

SONCESS

Dorinta de libertate si dorinta de a uimi, sunt materiile prime pentru Sona Hakobyan, fondatorul brandului Soncess. In consecinta, in liniile ei, materialele aparent incompatibile, se imbina si creeaza rochii cu o identitate precisa si detalii unice. Colectia de primavara-vara 2020 prezenta la Armenian Beauty, se joaca pe mixuri de tinute pentru un aspect total, care se poate intinde de dimineata pana seara.

TERESS

Rochia bon ton se afla in centrul cercetarii stilistice a Teress, care reuseste intotdeauna sa combine aspectul feminin in stil retro, cu cele mai noi teme de moda, precum relatia dintre barbat si natura. Apa, pamantul si soarele pot fi gasite in colectia de primavara-vara 2020, care poarta numele uneia dintre cele mai cunoscute insule grecesti, Santorini, evocand stilul sau de viata cu linii si culori moi si romantice, care trec de la pastel, catre cele care sunt puternice si distinctive.

Info&foto: pittimmagine.com