Bijuterii 2021 2022-tendinte si moda toamna-iarna

In privinta celor mai importante tendinte bijuterii 2021 2022, putem spune ca sunt dominate de optimism, bijuteriile in cascada, pietrele pretioase fiind in centrul atentiei, la fel ca argintul care a luat locul aurului.

In privinta celor mai importante tendinte bijuterii 2021 2022, putem spune ca sunt dominate de optimism, bijuteriile in cascada, pietrele pretioase fiind in centrul atentiei, la fel ca argintul care a luat locul aurului. Adaptandu-te acestor tendinte, te poti indrepta spre un LOOK puternic, de persoana dura, ostentativa, mai ales daca porti metal brut la incheieturi si urechi.

Florale

Indiferent de sezon, toti iubim florile, ele regasindu-se intre cele mai importante tendinte bijuterii 2021 2022, prin intermediul curelelor florale, a broselor cu flori de aur, toate emanand optimism. Asa ca, nu avem niciun motiv de ingrijorare, atat timp cat avem florile si frumusetea lor alaturi de noi.

Indiferent de sezon, toti iubim florile, ele regasindu-se intre cele mai importante tendinte bijuterii 2021 2022, prin intermediul curelelor florale, a broselor cu flori de aur.
Simone Rocha

Nostalgie

Tendintele din 2000 au fost o reala sursa de inspiratie pentru moda 2021 2022, asa ca, daca nu ai mai umblat la cutia cu bijuterii, e timpul sa scoti margelele colorate, indiferent ca se gasesc pe coliere, cercei sau bratari, sau in combinatie cu alte elemente delicate.

Coach

Animalice

Nu este nimic nou in aceasta tendinta bijuterii 2021 2022, decat faptul ca in acest sezon, este mai extravaganta ca de obicei. Daca iti doresti o creatura care zboara sau ceva care sa atraga atentia cu adevarat, acest sezon este pentru tine! E timpul sa ne aratam instictele animalice!

Nu este nimic nou in aceasta tendinta bijuterii 2021 2022, decat faptul ca in acest sezon, este mai extravaganta ca de obicei.Nu este nimic nou in aceasta tendinta bijuterii 2021 2022, decat faptul ca in acest sezon, este mai extravaganta ca de obicei.
Acne Studios

Brosele

Brosele reprezinta acele bijuterii care sunt asociate mereu cu moda clasica, fiind vazute pentru acest sezon multe variante creative, o tendinta ce merita a fi luata in calcul indiferent ca este aur sau argint.

Philosophy

Logourile

Logourile sunt prezente pe scena celor mai importante bijuterii 2021 2022, o modalitate buna de a arata subtil ceea ce purtam, asta daca renuntam la un outfit cu logourile imprimate. Fie ca sunt purtate la baza gatului, ca pandative in mai multe variante sau litere mari care atarna, avem posibilitatea sa fim in tendinte asa cum ne dorim: subtil sau ostentativ!

Logourile sunt prezente pe scena celor mai importante bijuterii 2021 2022, o modalitate buna de a arata subtil ceea ce purtam.
Dolce & Gabbana

Cristalele

Fie ca crezi sau nu in puterea miraculoasa a cristalelor, nimic nu te impiedica sa te bucuri de stralucirea lor, o tendinta fermecatoare si stralucitoare. Combinatii de cristale si piele, bijuterii de cristale care ne duc in zona hippy, bijuterii elegante cu cristale, orice alegi, este perfect!

Erdem

Cercei supradimensionati

Cerceii supradimensionati se inscriu ca una din cele mai elegante tendinte bijuterii pentru sezonul toamna iarna 2021 2022, mai ales cand curg pe umeri, completand o tinuta eleganta. Casele de moda nu au dus lipsa de creativitate, astfel ca ai optiuni multiple, adecvate propriului stil.

erceii supradimensionati se inscriu ca una din cele mai elegante tendinte bijuterii pentru sezonul toamna iarna 2021 2022.
Ulla Johnson

Perlele

Aceasta sofisticata si eleganta bijuterie se afla printre cele mai importante tendinte ale sezonului rece 2021 2022, fiind vazuta atat prin intermediul insertiilor in benzile de cap, in curele sau in variante puternice de coliere.

Alice + Olivia

Argintul

Daca tonul pielii tale este unul rece, bucura-te, deoarece argintul se afla printre cele mai importante tendinte bijuterii 2021 2022! Ai la dispozitie multe optiuni, delicate sau masive, in functie de stil sau outfit.

Daca tonul pielii tale este unul rece, bucura-te, deoarece argintul se afla printre cele mai importante tendinte bijuterii 2021 2022!
Isabel Marant

Franjuri din lanturi

Franjurii creati din lanturi reprezinta una dintre cele mai importante tendinte bijuterii glam 2021 2022, fiind vazuti atat la curelele multor modele de pe catwalk, pana la genti de mana si in cele din urma si cel mai important – sub forma cerceilor.

Franjurii creati din lanturi reprezinta una dintre cele mai importante tendinte bijuterii glam 2021 2022.
Etro

Piese circulare

Una din formele care domina cele mai importante tendinte bijuterii 2021 2022 este cercul, regasit in inele rotunde mari, pandative, lanturi la gat, asa ca, indiferent de outfit, forma circulara va fi in centrul atentiei prin intermediul bijuteriilor.

Una din formele care domina cele mai importante tendinte bijuterii 2021 2022 este cercul, regasit in inele rotunde mari, pandative, lanturi la gat.
Temperley London

Forme brute

Formele brute si sculpturale capata un rol important pe podiumul celor mai importante tendinte bijuterii 2021 2022, ele fiind foarte populare in viata de zi cu zi. Asa ca, daca iti doresti o nota individuala in LOOK, detalii unice, aceasta tendinta este pentru tine!

Formele brute si sculpturale capata un rol important pe podiumul celor mai importante tendinte bijuterii 2021 2022.
Isabel Marant

Un singur cercel

Una din cele mai rebele tendinte bijuterii 2021 2022, purtarea unui singur cercel, a fost promovata de anumiti designeri in colectiile lor, doar ca acestia au vrut sa fie siguri ca este vizibil, discretia neregasindu-se in creatii.

Una din cele mai rebele tendinte bijuterii 2021 2022, purtarea unui singur cercel, a fost promovata de anumiti designeri in colectiile lor.
Del Core

Cercei rotunzi

O tendinta care are suisuri si coborasuri, dar care este prezenta in fiecare sezon si nu avem niciun motiv sa credem ca nu va fi la fel in continuare. S-au remarcat acum optiuni in doua tonuri, versiuni sculpturale, impodobiri delicate.

Laura Biagiotti

Lanturi groase

Una din tendintele bijuterii 2021 2022 pentru cele care isi doresc un LOOK dur, are sustinerea in lanturile groase. Si chiar daca aspectul masiv ia ochii celor din jur, exista in fiecare astfel de bijuterie o anumita finete care pastreaza feminitatea.

Givenchy