Supermodele

HomeSupermodele„Chiar Daca Sunt Epuizata, Incerc Mereu Sa Intru In Spectacol Cu Zambetul Pe Buze” – Cara Delevingne
„Chiar Daca Sunt Epuizata, Incerc Mereu Sa Intru In Spectacol Cu Zambetul Pe Buze” – Cara Delevingne

„Chiar Daca Sunt Epuizata, Incerc Mereu Sa Intru In Spectacol Cu Zambetul Pe Buze” – Cara Delevingne

Caracteristici fizice Cara Delevingne

Inaltime : 177
Bust : 79
Talie : 61
Solduri : 86
Culoare par : blond
Culoare ochi : verzi
Marime picior : 39,5

          Cara Jocelyn Delevingne s-a nascut pe data de 12 august 1992 in Londra si este fiica Pandorei si a lui Charles Hamar Delevingne si mai are doua surori Chloe si Poppy Delevingne, cea din urma fiind de asemenea model.
In 2009 a semnat cu Storm Model Management – Londra. Mai are contract cu Elite Paris, Fashion Model Management – Milan, Scoop Models – Copenhaga, Mega Model Agnecy – Hamburg, Elite Stockholm, Women Management – New York, Be Model Management – Bruxelles.
A defilat pentru Karl Lagerfeld, Calvin Klein, Moschino, Jason Wu, Oscar De la Renta, Burberry, Dsquared, Chanel, Dolce & Gabbana, Fendi, Stella McCartney, iar in 2012 a fost prezenta pe catwalk intr-un spectacol 2012 Victoria’s Secret. A aparut pe copertile Vogue – mai multe tari si editii, W, i-D, Love, Russh. Impreuna cu Kate Moss, Cara Delevingne este imaginea noului parfum My Burberry. A fost imaginea Chanel Resort 2013 alaturi de Saskia de Braw si imaginea DKNY spre sfarsitul lui 2012. In 2012 castiga titlul de Modelul Anului in cadrul British Fashion Awards.
Prima apartie Cara Delevingne in Vogue a fost la varsta de 10 ani, dar s-a facut remarcata in 2011 in campaniile pentru Burberry si H&M; a fost descoperita de Sarah Doukas – cea care a descoperit-o si pe Kate Moss. Spancenele sale bogate au devenit iconice in Anglia, anumite canale de presa din aceasta tara afirmand ca ea este responsabila pentru o incetinere in industria pensetelor.
Cara Delevingne mimeaza foarte bine, stie sa cante si sa bata la tobe, a compus muzica de la varsta de 13 ani. Mai mult, si-ar dori sa deschida un studio de inregistrari : “Daca as fi destul de bogata, as deschide un studio de inregistrari. Mi-ar placea sa le dau un start bun tututror prietenilor care au talent la cantat”.
In 2012 a aparut in filmul Anna Karenina in rolul Printesei Sorokina, a aparut in filmul The face of an Angel, si in jocul video GTA V ca DJ pentru postul de radio Non-Stop-Pop. “Imi place moda, dar iubesc, iubesc, iubesc muzica si filmul; sunt doua pasiuni ale mele. Mi-ar placea sa ma apuc de actorie si muzica mai mult ca orice”.
Este baietoasa, ii plac jocurile pe calculator (Call of Duty), cand era mica si-a dorit sa fie un supererou sau dentist.
E plina de energie” – Marc Jacobs. Unul din secretele succesului ei este personalitatea ei tonica, buna dispozitie si energia degajata: “Chiar daca sunt epuizata, incerc mereu sa intru in spectacol cu zambetul pe buze. Daca nu sunt intr-o dispozitie proasta, oamenii au tendinta sa se comporte ca atare: energia pe care o dai, la fel o si primesti” a afirmat Cara Jocelyn Delevingne.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»