Ce trebuie sa stii daca vrei sa-ti lasi barba

Sfaturi

Ce trebuie sa stii daca vrei sa-ti lasi barba

508

Atat timp cat te avantajeaza si nu vrei sa arati exact ca Gandalf, orice tip de barba necesita o atentie sporita!

  • Inainte de a pune mana pe masina de tuns, priveste-ti cu atentie fata si observa in ce directie creste parul. Ia in considerare forma fetei. Asculta-ti de asemenea, acea voce interioara, care iti spune ca daca nu iti va sta bine cu barba, sunt sanse ridicate sa ai dreptate!
  • Nu ar trebui sa iti lasi firele de par de la barba sa fie prea mari! Pe langa aspectul inestetic si de neingrijit pe care ti-l poate da (indiferent ca este in trend sau nu!) este si dificil de gestionat! Incercati de asemenea, sa folositi ulei special pentru barba de trei ori pe saptamana, pentru a-i mentine aspectul soft.
  • Fii atent la margini, pentru ca daca tu iti doresti un LOOK sofisticat, exista posibilitatea de fapt, sa cazi in cealalta extrema. Ai grija la margini, la contur si taie orice fir de par rebel sau care nu face parte din perimetrul descris de tine.
  • Indiferent de tipul de barba pe care il ai, asigura-te ca gura iti va fi mereu vizibila! Utilizarea foarfecelor sau a pensetelor este un ‘must be’ in cazul in care nu stapanesti foarte bine aparatul de ras sau nu vrei sa risti cu el. Daca tot esti prin zona, taie-ti si firele de par rebele care ies din nas, daca nu vrei o ‘unire’ a acestora cu mustata.
  • Indiferent ca vrei sa ‘lucrezi’ mai mult la barba sau ai doar cateva mici finisaje de facut, indicat este sa o faci dupa un dus. Umezeala calda, samponarea, lucreaza bine cu parul facial, iti deschide porii, iti da aspect ingrijit si ce este mai important, iti curata pielea.

[trendmag_alert class=”alert alert-notice alert-dismissable fade in”]Nu folosesti barba pentru a te ascunde, ci pentru a avea un look care sa te avantajeze sau pentru a-ti exprima personalitatea! De aceea, este necesar sa iei in calcul si forma fetei cand intentionezi sa iti lasi barba![/trendmag_alert]

Ai fata rotunda?

Trebuie sa ai o barba care da un aspect soft curbelor. Linia maxilarului trebuie sa aiba un aspect puternic si poti face acest lucru, avand marginile care coboara de la perciuni, mai groase.

Ai fata patrata?

Lungimea barbii trebuie sa fie scurta, o lungime mai mare, ascunzandu-va liniile naturale care va avantajeaza.

Ai fata lunga?

Lungimea barbii trebuie sa fie mai mare in partile laterale decat cea din jurul gurii. Acest lucru, va oferi echilibru tuturor partilor fetei tale.

Comments are off this post!