Cercurile negre-procedura si produse specifice

Ia o perie pufoasa si termina cu putina pudra pentru a fixa si astfel, cercurile negre vor fi de domeniul trecutului.

Cercurile negre care ne dau aspectul acelor ochi de panda sunt greu de gestionat, chiar daca suna destul de simpatic. Vrei sa ai zona respectiva luminoasa si sa radiezi?

Cum acoperim cercurile negre

Incepe prin netezirea cu o crema de ochi, apoi pentru a elimina aspectul pufos, foloseste miscari circulare cu degetul mijlociu in zona tamplelor, apoi coboara cu ele si executa-le pe gat si zona maxilarului. Un primer care corecteaza, este esential in acest demers, piersica neutralizeaza albastrul si violetul, rozul anuleaza griul, iar portocaliul, nuantele usoare maronii.

Cand alegi anticearcanul, incearca o nuanta usor deschisa, comparativ cu baza de machiaj. Variantele lichide sunt cele mai bune pentru pielea subtire si ajuta la umplerea liniilor, iar anticearcanele ceroase, sunt ideale pentru o acoperite totala. Aplica un strat subtire in V de la canalul lacrimal, terminand la coltul exterior al ochiului. Apasa usor produsul in piele si aplica in straturi; atentie in cazul in care aplici prea mult anicearcan, poate atrage atentia, creand cute!
Ia o perie pufoasa si termina cu putina pudra pentru a fixa si astfel, cercurile negre vor fi de domeniul trecutului.

Majoritatea evitam pe cat se poate procedurile non chirugicale. Exista in schimb, anumite proceduri care folosesc filler-ul, ce poate elimina lacrimile, care stau in ‘santurile’ de sub ochi. Pe masura ce se adauga volum, picaturile acestui filler ce stau sub piele, reflecta lumina, astfel ca umbrele sunt mai putin vizibile.