Colectia Laurel “iVIVA LA VIDA” primavara vara 2017

Tendinte&Stil

Colectia Laurel “iVIVA LA VIDA” primavara vara 2017

51

iViva la Vida!” a fost numele spectacolului Laurel, care a avut loc miercuri 29.06.2016 in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week din Berlin, in care a fost prezentata colectia primavara-vara 2017, un tribut adus bucuriei de a trai, inspirata de oamenii, cultura si stilul de viata al Americii Latine.

Numele colectiei provine din spaniola, dintr-un motiv bineintemeiat: iViva la Vida! este filosofia care sta la baza stilului de viata hispanic! “Bucurati-va de viata!“, idee ce se extinde prin toate aspectele vietii de zi cu zi, de la muzica, dans, la moda, chiar si bucatarie, fiind o incurajare de a sarbatori viata in toate aspectele sale.

Laurel-iVIVA-LA-VIDA-primavara-vara-2017-6 Laurel-iVIVA-LA-VIDA-primavara-vara-2017-5

Femeile de origine latina si feminitatea lor naturala au inspirat noile tinute Laurel, degajand energie si vitalitate, muze ca Eva Mendes, Salma Hayek, Sofia Vergara, Penelope Cruz si Jennifer Lopez, reprezentand inspiratia din spatele designului, toate din cele mentionate, fiind mandre de feminitatea lor si placandu-le sa isi expuna corpul si increderea sexi degajata de acesta.

Noile stiluri arata mult umar si decolteuri, iar vestimentatia completa, are fuste evazate si topuri feminine. E ca si cum redescoperim latura noastra senzuala, romantica. Exprima putin dor de vacante din locuri reale, locuri ca Bahia, Cancun, Puerto Rico, Buenos Aires si Cuba nefiind atat de departe”

a afirmat Elisabeth Schwaiger – Head of Design Laurel.

Laurel-iVIVA-LA-VIDA-primavara-vara-2017-3 Laurel-iVIVA-LA-VIDA-primavara-vara-2017-2

Colectia Laurel primavara-vara 2017 porneste intr-o calatorie prin America de Sud si Caraibe, elementele latine tipice incluzand tesaturile cum ar fi dantela, broderia, crosetul, volane, maneci ‘trompeta’, panglici finisate cu pliuri, ciucuri de matase; au fost vazute dantela ecru si bleumarin regasita in pantalonii evazati, pantaloni scurti de lenjerie, fuste. Culorile folosite au fost proaspete, senzuale – coral, galben radiant de soare, albastru royal bogat, culori vibrante care fac echipa buna cu nuante calmanate de alb, navy, pudra; dungile pe negru sau albastru s-au vazut in multe piese vestimentare.

Laurel-iVIVA-LA-VIDA-primavara-vara-2017-1

Siluetele sunt subtiri si deseori curg, cu un volum suplimentar in bluze si fuste si in linii romantice. Decolteurile, umerii si picioarele sunt prezentate avand un sex appeal subtil, stilurile sunt realizate pentru a sublinia talia cu ajutorul curelelor.

tendinte-machiaj-primavara-vara-2017-in-Laurel-iVIVA-LA-VIDA tendinte-vestimentare-primavara-vara-2017-Laurel-iVIVA-LA-VIDA

In ceea ce priveste accesoriile, in Colectia Laurel primavara-vara 2017 iViva la Vida!imaginea a fost completata de sandale gen espadrile avand dantela, de cerceii candelabru care curg, cu margelele si ciucurii dand un aspect glam, in timp ce parul si machiajul a fost natural si ‘insorit‘, avand gene negre si buze de coral pentru un stil curat si modern.

moda-femei-2017-in-colectia-Laurel-iVIVA-LA-VIDA-primavara-vara

Info&foto: image.net

Comments are off this post!