REZIST in Romania 100-Florin Dobre

Vestimentatie

REZIST in Romania 100-Florin Dobre

Lansata in ianuarie in timpul LondonFWM, colectia REZIST in Romania 100 - Florin Dobre apare in cele mai mari publicatii precum VOGUE UK si British GQ .
198

Colectia REZIST in Romania 100 – Florin Dobre, una dintre cele mai valoroase dar si controversate colectii isi incheie “stagiunea” in luna noiembrie pe doua dintre cele mai mari scene ale Romaniei, Iasi, capitala Moldovei pe 2 noiembrie si Cluj, pe 28 noiembrie.

Lansata in ianuarie in timpul LondonFWM, colectia REZIST in Romania 100 – Florin Dobre apare in cele mai mari publicatii precum VOGUE UK ( https://www.vogue.co.uk/shows/autumn-winter-2018-menswear/florin-dobre) si British GQ (https://www.gq-magazine.co.uk/shows/autumnwinter-2018-menswear/florin-dobre), prezentata in primavara la Bucuresti, socheaza prin modul de expunere, imbinand elemente vizuale cu muzica punk-rock alternativ, tesaturi fine, stofe de calitate superioare in cel mai modern si actual mod sunt purtate cu piciorul gol prin tarana batraneasca.

Croiul Florin Dobre devine ceva personal, atat de autentic incat colectiile pastreaza clasicul masculin atat de putin mentionat astazi in noile tendinte ale acestui mileniu care propune pare, un stil bolnavicios si stupid, promovand barbatul fara stil si viciat in defavoarea barbatului puternic. Dobre pastreaza toate acestea si merge mai departe luand din valoarea batranilor croitori si imbinand-o cu vigoarea si frumusetea tineretii!

Lupt pentru o Romanie tanara si luminata!

Foto: Remus Nicolaescu

Comments are off this post!