Confident,magazinul designerilor romani, deschis la Braila

Shopping

Confident,magazinul designerilor romani, deschis la Braila

Confident Concept Store este un proiect nascut din iubire pentru moda si apreciere a designerilor romani.
943

Confident este nou concept store situat in Braila, ce reuneste creatiile a 30 de designeri romani, din dorinta de a oferi publicului o alternativa selecta in ceea ce priveste vestimentatia, pe 9 martie 2019 avand loc deschiderea oficiala.

Confident Concept Store este un proiect nascut din iubire pentru moda si apreciere a designerilor romani, care completeaza oferta mass market din zona Braila – Galati si are ca obiectiv educarea publicului in materie de fashion, stil si accesorizare. Confident se adreseaza femeilor cu venituri medii si mari, pasionate de moda, interesate de brandingul personal si care vor o alternativa a produselor de mall. Shop-ul se diferentiaza la nivel local prin experienta de shopping, consilierea oferita clientei, posibilitatea de comanda made to measure, ajutarea in timp util a hainelor, evenimente sociale, plus de know-how si un curent de educare vestimentara.

Imi doresc sa facem din Confident un fashion space cu prestanta, un hub al evenimentelor frumoase: lansari de colectii, inaugurari diverse, activari de brand, sesiuni tematice informative, mici conferinte de parenting si intalniri de socializare,

sustine Ana Maria Pauna, fondator Confident Concept Store.

In cadrul magazinului, clientii pot alege din creatiile a 30 de designeri romani, produse realizate in serii limitate, sau chiar creatii unicat: haine de eveniment, street style, office, incaltaminte si accesorii, dar si haine pentru copii.
Printre designeri se numara: Laura Ciobanu, Monarh Design, Izabela Mandoiu, Baden 11, Editha Lupea, Studio Cabal, Maestoso, Gemelli, Lemnia, Fandacsia, Parinti Urbani, Blah Blah Gang, The Black Sheep. Loc de cinste au si designerii din plan local, printre care: Luna Morgaciova, Livia B si Florentina Giol.

Ora exacta in moda se da in vest, iar la Bucuresti se intampla majoritatea evenimentelor din sfera fashion a Romaniei. Consideram insa, ca si in restul oraselor este nevoie de slow fashion, acele piese vestimentare statement, de calitate si durabile, de care te atasezi si pe care le porti de mai multe ori, cu un styling diferit, pentru ca te reprezinta. In acest fel incurajam moda sustenabila

este de parere Cristina Stan, Brand Manager.

Joi seara a avut loc inaugurarea, la care au participat peste 130 de persoane, dornice sa descopere ce aduce nou locatia Confident, ce va fi deschisa publicului larg din 9 Martie 2019.

Parteneri: Domeniile Urlati, Yves Rocher, Elite Gym, Porolissum, Gerovital, Avon, Haha Foto
Locatie: Confident Concept Store – Soseaua Buzaului, Nr. 9, etaj 2.
Contact: office@confidentstore.ro; 0786 349 247

Comments are off this post!