Coronite pentru mirese

coronite mireasa, tiara, cristale albastre, bijuterii opulente mireasa

Cerceii, bratarile si colierele sunt bijuterii familiare oricarei  femei si pe care le purtam zi de zi. Accesoriile pentru par, in schimb, sunt bijuterii pe care le integram in tinutele noastre la ocazii speciale.

Coronitele

Coronitele sunt bijuterii pe care avem foarte rar ocazia sa le purtam si cel mai bine se potrivesc rochiilor de mireasa! De aceea, tiarele si coroanele primesc o atentie speciala din partea viitoarelor mirese. Indiferent de modelul rochiei – tip sirena, in forma de A, printesa, grecesc sau tip coloana – o coroana va aduce un plus de stralucire intregii tinute si va atrage toate privirile asupra dumneavoastra.

Clasica tiara

Clasica tiara micuta este un accesoriu pe care l-am tot vazut la mirese in ultimii ani si este o abordare a stilului printesa destul de previzibil. In ultima perioada, miresele au inceput sa fie mai curajoase, sa isi doreasca un LOOK mai sofisticat si regal, sa isi doreasca sa surprinda prin eleganta, pretiozitate si unicitate. Astfel, tot mai multe mirese aleg sa poarte, in ziua cea mare, coroane inalte, decorate cu cristale si perle Swarovski, lucrate manual, astfel incat sa aiba un accesoriu unicat, care sa puna in valoare atat rochia cat si machiajul si coafura.

Cristale albastre

Pentru ca tot mai multe mirese aleg ca accent de culoare a nuntii albastrul, o coroana cu insertii de cristale albastre este ideala pentru a accesoriza rochia de mireasa si de a o integra in tematica aleasa. De asemenea, miresele care aleg sa respecte traditia de a purta „ceva albastru” in ziua nuntii, pot opta pentru o astfel de bijuterie de par.

bijuterii-albastre-mireasa

Bijuteriile si accesoriile fac diferenta

Bijuteriile si accesoriile unei mirese sunt detaliile care fac diferenta. Accesoriile de par si cu precadere coroanele, sunt un must-have al mireselor anului 2017, aducand un plus de eleganta si rafinament, reusind sa desavarseasca o aparitie de exceptie.

Opulenta in tendinte

Coroanele opulente, bogate in cristale, bijuteriile de par late, sunt piese statement, in tendinte in 2017 si potrivite pentru miresele indraznete, care isi doresc sa se diferentieze si sa fie adevarate regine in ziua nuntii lor.

Material realizat de Roxana Dinu Ciocirlan – Madamme Bijoux

www.madammebijoux.ro