Despre Miles McMillan

Supermodele

Despre Miles McMillan

129

Caracteristici fizice Miles McMillan inaltime 188 | talie 77 | culoare par castaniu | culoare ochi caprui

Miles McMillan este un model de top care si-a facut debutul defiland pentru designeri ca Alexander McQueen si Dior Homme. De origine americana, Miles McMillan s-a nascut pe 27 iunie 1990 in La Jolla – California, mai are o sora cu 9 ani mai mare si a afirmat ca intodeauna a avut inclinatii artistice, placandu-i sa picteze, in mod special femei care cocheteaza cu moda.

In 2011 Miles McMillan a semnat cu DNA Models, a lucrat pentru campania Uniqlo si a debutat in primavara mergand pentru John Varvatos, Dior Homme, Alexander McQueen, Yohji Yamamoto, Rick Owens, Paul Smith, Lanvin si avand aparitie pe coperta Sportwear International si in paginile Vogue Hommes Japan. A fost ulterior unul din protagonistii imaginii Topman, imaginea Paul&Joe in 2012, a aparut in revista Love, pe coperta Hunter Magazine si Harper’s Bazaar Korea Man. In 2015 a aparut in campanii publicitare pentru H&M, French Connection (impreuna cu Jessica Clarke), Tommy Hilfiger si in editoriale pentru Vogue, Details, Porter Magazine.  A mai defilat pentru Y-3, Anna Sui, Kenneth Cole, Richard Chai, Paul Smith, Jeremy Scott, Etro, Diesel, Costume National, Tommy Hilfiger.

model-de-top-miles-mcmillan-biografie

Primul contact cu fotografia l-a avut in New York, cineva propunandu-i sa fotografieze pentru Urban Outfitters; a acceptat, dar nu se gandise niciodata la modeling. In ultimul an de studii, a semnat cu o agentie de modeling. Este si se considera o persoana simpla, bucurandu-se de orice; in acelasi timp, recunoaste ca este si putin timid si nu vorbeste prea mult.

Miles McMillan recunoaste ca modelingul este diferit la fete comparativ cu baietii, pentru ca ele au un orizont mult mai larg in care sa activeze dupa ce isi termina cariera.

Intr-un interviu, la intrebarea “esti singur pe o insula, trebuie sa aduci o persoana si un lucru..ce ai aduce?”, a afirmat ca ar avea nevoie doar de un televizor si o persoana cu care sa se uite la el.

Ii place mancarea japoneza, sushi – in mod deosebit si are frica de paianjeni.

Este reprezentat de IMG – New York, Success Models – Paris, Elite – Milan, View Management – Barcelona, nest model management – Berlin.

Comments are off this post!