Dragostea pentru gene frumoase

Frumusete

Dragostea pentru gene frumoase

141

Daca inca esti in cautarea unor gene frumoase si nu ai apelat inca la procedurile existente si nici nu te tenteaza, iata cum le poti obtine singura!


Foloseste varful!

Daca vrei gene frumoase, in primul rand, trebuie sa stii ca poti folosi bagheta exact asa cum a fost conceputa: ca o perie pentru rotirea genelor, pentru ca acestea pot arata mai lungi si mai groase. Cu toate astea, daca vrei un LOOK mai puternic, grunge sau care sa ne duca cu gandul la paianjen, trebuie folosit varful baghetei. Trebuie aplicata multa mascara pentru a obtine acest efect: adauga o cantitate mai mare pe varf, apoi prinde genele impreuna! Obtii un LOOK de seara distractiv si tineresc!

Intoarce, nu umfla!

In cazul in care te pregatesti sa te dai cu rimel si iti incarci peria de mai multe ori, trebuie sa renunti la acest obicei. S-a observat, ca, de regula, o femeie poate face acest lucru de aproximativ 50 de ori, iar aceasta greseala – des intalnita, duce la uscare prin introducerea aerului in recipient. Cel mai bine este sa rasucesti bagheta in timp ce o scoateti!

Adauga ceva bucle!

Un bun rimel si un ondulator de gene, vor putea scoate maximul din gene, dandu-le grosime si lungime. Un secret pentru a avea gene curbate: foloseste feonul si da-i ondulatorului cateva impulsuri de caldura, testeaza apoi pe spatele palmelor pentru a te asigura ca nu este prea cald pentru gene, inainte de a-l folosi!

Lumineaza!

Ochii plini de rimel colorat vor arata extraordinar si vor fi foarte bine scosi in evidenta. Daca ti-ai dori acest lucru dar nu ai curaj, incearca la inceput prin folosirea unei pete de culoare in coltul interior al liniei genelor de jos.

Creste-le!

Daca iti doresti gene frumoase, ofera-le un impuls folosesind un ser de gene, care ajuta la recresterea lor, dar le si face – in acelasi timp – mai lungi si mai groase! Daca iti doresti volum instant, adauga gene false …

Comments are off this post!