Extensiile de gene cu Alina Dragan

Blog splendida

Extensiile de gene cu Alina Dragan

36

alina-dragan-make-up-eyelashes

Cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, poti obtine genele lungi si dese la care ai visat intotdeauna! Genele lungi, bine definite si curbate, reprezinta un reper al frumusetii feminine inca din timpul Egiptului Antic, cand femeile foloseau diversi coloranti pentru a-si colora genele, in ultimii ani, genele false inregistrand o evolutie exploziva in moda.

Genele false sunt de doua tipuri: tip banda sau individuale. La randul lor, cele individuale sunt si ele de doua feluri: fire individuale sau manunchiuri.
Astazi, extensiile de gene fir cu fir se afla in topul tendintelor de infrumusetare din intreaga lume, datorita efectului estetic creat, dar si pentru comoditatea lor.
Extensiile de gene sunt gene false, semipermanente, aplicate fir cu fir pe genele naturale, oferind astfel, un efect foarte natural, care nu deterioreaza genele naturale. Datorita regenerarii genelor, se face un retus la aproximativ 3 – 5 saptamani. Cu acest tip de gene false, poti sa te bucuri de vacanta, piscina, solar si asta datorita faptului ca sunt foarte rezistente.
Cu o aplicare corespunzatoare, extensiile de gene arata si se simt complet naturale. Fiecare aplicare este personalizata, pentru a respecta nevoile clientei; sunt de diferite grosimi, curburi si lungimi, intr-o varietate de culori si insotite de accesorii pretioase, precum cristale Swarovski, pentru a putea obtine efecte deosebite. Grosimea si lungimea extensiilor de gene aplicate, trebuie sa fie corespunzatoare genelor tale naturale, dar si in functie de preferinta personala. Efectul final este o definire spectaculoasa a privirii prin alungire, volum, remodelare si lifting.
Comparativ cu genele false pe banda sau smocuri, extensiile de gene, arata si se simt exact ca si genele tale naturale. Ele sunt personalizate pentru tine, aplicate individual, aproape fara greutate si fine la atingere.
Spre deosebire de adezivul utilizat in mod traditional pentru genele false pe banda sau smocuri, adezivul pentru extensiile de gene fir cu fir, creeaza o legatura de lunga durata ce nu isi pierde eficacitatea la contactul cu apa.
Extensiile de gene necesita o ingrijire speciala pentru a te putea bucura cat mai mult timp de ele.
Folosirea rimelului nu este indicata pe durata purtarii extensiilor de gene.
Pentru demachierea ochilor se vor folosi produse special create pe baza de apa. Nu se folosesc produse pe baza de ulei pe gene si in jurul lor, deoarece acestea, dizolva adezivul!
Pentru curatarea din jurul ochilor si a genelor, nu se folosesc produse cu puf (dischete demachiante sau betisoare igienice) ci doar buretei cosmetici fara puf sau betisoare fara puf.
Daca se foloseste crema de noapte, este recomandat sa fie aplicata cu 15 minute inainte de culcare. Curata ochii cu grija, fara a-i freca!

Trateaza genele cu gingasie !

Alina Dragan – Makeup Artist & Eyelashes Stylist

Your email address will not be published. Required fields are marked *