Imbracamintea personalizata. Moda doar pentru tine

Imbracamintea personalizata iti ofera un sentiment unic de confort.

Imbracamintea personalizata iti ofera un sentiment unic de confort: esti speciala, starea de spirit este una foarte buna si … iti sta foarte bine! De cele mai multe ori, imbracamintea personalizata este apropiata segmentului office sau unor anumite tipuri de evenimente, ceea ce face ca intreaga experienta sa fie una deosebita.

Si poti apela la un astfel de serviciu din mai multe considerente: fie nu gasesti marimea potrivita, croiul nu este cel mai reusit, alaturi de multe alte elemente minore care te fac sa nu iti doresti articolul respectiv sau iti ia din entuziasm. Si ai doua posibilitati: aceea de a cumpara piesa vestimentara pentru ca ulterior sa o personalizezi sau sa cauti un material de calitate si sa faci totul de la zero. Trebuie sa iei in calcul care este cea mai buna solutie pentru tine din punct de vedere financiar, al timpului, al modificarilor care trebuiesc facute si nu in ultimul rand, cat de priceput este croitorul: ai mai lucrat cu el? De unde il cunosti? Ai prieteni care au apelat la serviciile lui si sunt multumiti? Partea cea mai buna este aceea ca imbracamintea la comanda iti ofera posibilitati nesfarsite, pana la cele mai mici detalii; totul pentru ca tu sa arati foarte bine!

Croitoria, regasita cu mult timp in urma in randul barbatilor, a inceput sa isi deschida portile oamenilor de toate genurile. Doar ca, pe masura ce codurile vestimentare se relaxeaza din ce in ce mai mult si un costum nu este doar pentru un serviciu la birou de 8 ore pe zi, croiala personalizata este in crestere si se bucura de renastere. Multi croitori cu experienta afirma ca nu considera ca ceea ce fac ei este moda, ci o necesitate, modul lor de abordare fiind unul progresiv.

Imbracamintea personalizata ofera atat increderea pe care ti-o ofera perfectiunea unei haine, dar si unicitate prin creativitatea adusa. Si mai ales in perioada rece cand majoritatea imbraca haine in nuante neutre, unii dintre noi simtim nevoia de a iesi din tipare din punct de vedere vestimentar. Si asta nu inseamna ca trebuie sa luam pe noi ceva galben sau rosu sa iesim in evidenta! Putem avea haine in culori mai atenuate, dar aici, croiul si anumite elemente de design pot face diferenta. Iar cand iesi dimineata din casa, ceea ce ai pe tine trebuie sa iti aduca zambet si bucurie, in contrast cu vremea de afara si starea celor din jur.

O problema destul de importanta este pretul, care poate fi destul de mare cand iei totul de la zero. Pentru ca daca vrei ceva personalizat, trebuie sa fie unic din toate punctele de vedere, iti doresti sa fie confortabil. Iar ca aceste conditii sa fie indeplinite, materialul trebuie sa fie unul bun, mana de lucru foarte priceputa si este greu de crezut ca atunci cand este gata iti va veni perfect si vei fi 100% multumit. Si toate acestea costa.
Partea buna este aceea ca oamenii vor haine personalizate si dintr-un anume hai sa-i zicem “dezgust” fata de moda rapida si revin la ceea ce insemna la un moment dat cultura in aceasta privinta. De aceea este necesar sa acorzi o atentia deosebita atunci cand iti faci haine personalizate, pentru ca acestea sunt de fapt investitii, care trebuie sa poata fi purtate ani buni.