Stil de viata

HomeStil de viataInfrunta si bate raceala la domiciliu
Infrunta si bate raceala la domiciliu

Infrunta si bate raceala la domiciliu

In cazul in care o persoana din familie sau cineva care a venit in vizita este racit, nu dureaza mai mult de cateva ore ca virusul sa se raspandeasca. Oprirea germenilor, trebuie sa fie in acest caz, o prioritate si poate avea succes daca faceti acest lucru intr-un mod strategic.

Bate raceala in bucatarie!

Folositi dezinfectantul! Cel putin 60% dintre manerele frigiderului, clantele usilor, telecomenzile, tastaturile, intrerupatoarele, samd, pot retine virusii daca doar o persoana este racita. Partea mai proasta e ca, acesti virusi, pot rezista pana la trei zile. Solutia? Stergeti frecvent (zilnic)  tot ceea ce este atins mai des!

Bate raceala in baie!

Puneti capacul cand trageti apa! Nu suna foarte bine, dar cand ai o infectie virala, microbii se afla in scaun. In momentul in care tragi apa, o parte din germeni sunt aruncati in aer, existand posibilitatea ca acestia sa ajunga pe prosoape, periute de dinti, chiuveta. Asa ca, lasati capacul in jos cand trageti apa, tineti-va prosoapele si periutele de dinti (nu uitati de capacelele periutelor de dinti!) in sertare curate.

Bate raceala in dormitor!

Pastrati lenjeriile curate! Nu este o solutie foarte buna sau usor acceptabila, dar dormitul in paturi separate poate fi o modalitate eficienta de aparare impotriva germenilor. Schimbatul si spalatul asternutului partenerului la temperaturi ridicate in fiecare zi, stopeaza raspandirea virusilor (cand este spalat, este ok daca este pus impreuna cu alte rufe).

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»