Ingrijeste-ti Parul Intr-un Mod Cat Mai Natural cu Milkshake si Migoto Spa!

Blog splendida

Ingrijeste-ti Parul Intr-un Mod Cat Mai Natural cu Milkshake si Migoto Spa!

71

Frigul, caciula, trecerea de la cald la rece – toate ne afecteaza parul! Dupa iarna, parul devine mai fragil si lipsit de luminozitate, ceea ce il face sa para mai putin sanatos. Tocmai de aceea, este nevoie sa hranim parul cat mai mult, intr-un mod natural si putin invaziv.

Stim ca laptele are o importanta primara si reprezinta prima resursa naturala de hranire inca de la nastere si in copilarie, continand toate elementele esentiale: proteine, aminoacizi, acizi grasi esentiali si vitamine. Masca naturala cu lapte este un amestec de proteine din lapte sub forma de pudra care, in combinatie cu Baza Natural Care Mask, formeaza un tratament intens de hranire a parului, oferind stralucire, finete si aspect sanatos.

Contine extracte de avocado, ulei din orez, miere de albine si fructe pentru o hranire intensa. Vitamina E si agentii de hidratare din formula MILKSHAKE protejeaza culoarea parului si il fereste de actiunea radicalilor liberi. Dupa tratament, se utilizeaza balsam leave-In, frisca hidratanta sau cocktailul cu ulei de argan pentru un efect spectaculos. MILKSHAKE a creat o masca de ingrijire naturala care fac minuni pentru parul vostru, MASCA NATURALA CU LAPTE.

In consecinta, este un produs care ajuta parul deteriorat sa obtina un aspect mai aranjat, placut, il fac mai matasos si sanatos.

 

Articol oferit de salon Infrumusetare Migoto Spa.

Your email address will not be published. Required fields are marked *