Les Benjamins toamna-iarna 2020

Vestimentatie

Les Benjamins toamna-iarna 2020

197

Les Benjamins toamna-iarna 2020 prezinta Nike Blazer: o icoana a stilului de la terenurile de baschet pana la strazi din 1972.

Reperele personale perpetueaza reflectia, iar pentru directorul creativ Les Benjamins, Bunyamin Aydin, trei decenii pe acest pamant reprezinta motive de sarbatoare. Visele adolescentilor de rock n roll au devenit amintiri indepartate, dar reflecta inca colectia Les Benjamins toamna-iarna 2020 cu energia puternica a tineretii si a varstei tinere. Suportat de mitologia radacinilor sale turce, apare sufletul meditativ al muzicii rock anatoliene: viziunea estica a unui fenomen occidental care se extinde in minte. Atat in detaliu cat si in sfera de aplicare, colectia marcheaza o evolutie irefutabila in universul Les Benjamins, amplificand viziunea lui Aydin despre imbracaminte pentru barbati si femei, cuprinzand un dulap contemporan divers si o colectie de accesorii cu o mana bogata.

Fuzionand piese directionale si casual, cu tehnici autentice si noi dezvoltari ale tesaturilor, noduri subtile culturii anatoliene pot fi gasite in culori care se incalzesc de la griul inghetat si galbenul de porumb pal, pana la rodie si albastru denim. Lalelele rosii din Istanbul sunt urmarite in broderie cu fir pe catifea sau imprimate peste camasa de bumbac, iar motivul pentru covor semnatura Les Benjamins ajunge pe rochii tricotate, esarfe si pulovere de plus. Intr-un colaj de materiale textile, tablourile conturate de maneci si pantaloni, amintesc de grafica psihedelica a copertinelor de vinil specifica anilor 70. Trupele rock continua in detalii si siluete arhetipale, de la paltoane din piele neteda pana la un picior de cizme, maneca cu borduri din franjuri si atingerea glam a cristalului aplicat sau a blanii false.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!