LOVA-magazinul designerului Aleksandrina Mihaylova

LOVA este magazinul lansat de designerul Aleksandrina Mihaylova, eveniment ce a avut loc sambata, 27 martie 2021, in str. Benjamin Franklin nr. 9,

LOVA este magazinul lansat de designerul Aleksandrina Mihaylova, eveniment ce a avut loc sambata, 27 martie 2021, in str. Benjamin Franklin nr. 9, un boutique care a luat nastere prin reinventarea stilurilor clasic si modern, cu interpretarea neoclasicismului.

Departe de a cauta perfectiunea individuala, ideile din spatele colectiilor Lova izvorasc din atitudinea estetica si empatia cu tot ce ne inconjoara, fie el real sau imaginar, explorand unicitatea fiecaruia dintre noi.

Aleksandrina Mihaylova anunta lansarea magazinului LOVA, un boutique menit sa fuzioneze cu indrazneala, imaginatia si sensibilitatea.

Aleksandrina Mihaylova anunta lansarea magazinului LOVA, un boutique menit sa fuzioneze cu indrazneala, imaginatia si sensibilitatea.

LOVA a fost gandit ca fiind un brand atemporal si memorabil, unde fiecare piesa este croita manual in atelier cu deosebita atentie la detalii. Amprenta designerului se citeste prin accentuarea gratiei, simplicitatii, simetriei si cronismelor stilistice.
Inspirate din arta si diferite perioade istorice, colectiile de haine si accesorii ale Aleksandrinei Mihailova, se identifica prin confort, lux, eleganta si indrazneala, urmand in acelasi timp spiritul modern.

Conceptul magazinului neovintage transmite un mesaj moralizator, incurajand sustenabilitatea in moda si creatie.

LOVA a fost gandit ca fiind un brand atemporal si memorabil, unde fiecare piesa este croita manual in atelier cu deosebita atentie la detalii.