MARILYN MONROE: THE LEGACY OF A LEGEND EXHIBITION

Media

MARILYN MONROE: THE LEGACY OF A LEGEND EXHIBITION

34

In data de 25 mai 2016 la Chelsea Harbour – Design Centre, a fost anuntata lansarea MARILYN MONROE: THE LEGACY OF A LEGEND EXHIBITION, pana in data de 20 iunie 2016.

THE-LEGACY-OF-A-LEGEND-EXHIBITION-marylin-monroe

Aceasta expozitie va include ‘comorile’ si costumele personale ale vedetei de la Hollywood, care nu au mai fost vazute pana in momentul de fata, piese din filme notabile, cum ar fi ‘Niagara’ and ‘No Business Like Show Business’. Vizitatorii vor calatori in lumea epica a lui Marilyn Monroe, vor face cunostinta cu stilul ei, vor vedea totul prin prisma filmului si a fotografiei.

marylin-monroe-THE-LEGACY-OF-A-LEGEND-EXHIBITION-2016

Rezumand farmecul de inalta clasa de la Hollywood-ul anilor ’50, expozitia prezinta piese de moda iconica ale colectiei David Gainsborough-Roberts si include rochia cu margele din ‘Some Like It Hot‘, completate de bijuteriile, ceasurile si accesoriile sale preferate.

rochie-Marylin-Monroe-expozitie-2016 Marylin-Monroe-THE-LEGACY-OF-A-LEGEND-EXHIBITION

 

Intr-un contrast uimitor intre viata personala si personalitatea ei publica, MARILYN MONROE: THE LEGACY OF A LEGEND EXHIBITION va prezenta viata actritei prin intermediul unor selectii de lucruri personale, hartii, jurnale si scrisori scrise de Marylin Monroe. Vor fi vazute multe indicii care exprima curiozitatea ei intelectuala, vulnerabilitatea si umanitatea.

scrisori-personale-marylin-monroe vestimentatie-Marylin-Monroe pantofi-marylin-monroe Mostenirea-unei-expozitii-legenda-MARILYN-MONROE-2016 expozitie-monroe-2016 expozitie-marylin-2016 Design-Centre-Chelsea-Harbour bijuterii-marylin-monroe-2016

“Design Centre, Chelsea Harbour imbratiseaza si sarbatoreste exprimarea creativa, astfel ca suntem incantati ca prezentam o astfel de expozitie multidimensionala pentru prima oara”

a declarat Claire German – managing director.

Design Centre – Chelsea Harbour este o platforma cunoscuta ca o destinatie de lux la nivel global, sprijinind astfel de expozitii de anvergura. Aceasta expozitie in colaborare cu Julien’s Auctions va fi prima si singura de acest fel, in care aceasta colectia unica este deschisa publicului larg; intrarea este libera, cu program de miercuri pana luni, intre orele 10-17.

MARILYN-MONROE-Mostenirea-unei-expozitii-legenda marylin-monroe-Design-Centre-Chelsea-Harbour Design-Centre-Chelsea-Harbour-marylin-monroe

Info&foto: image.net

Comments are off this post!