Marta Dyks – “Aceasta lume are propriul sistem si propriile reguli, care trebuie respectate”

Supermodele

Marta Dyks – “Aceasta lume are propriul sistem si propriile reguli, care trebuie respectate”

28

Caracteristici fizice Marta Dyks : inaltime : 178 bust : 78 talie : 61 solduri : 87 marime picior: 38 culoare par: saten culoare ochi: verzi

Marta Dyks este un model de origine poloneza nascuta pe data de 30 aprilie 1989 si a inceput  modelling-ului la varsta de 16 ani. A fost incurajata de prieteni sa isi incerce cariera in aceasta industrie, datorita fizicului sau si a participat la cateva concursuri de frumusete. Cand a inceput cu adevarat cariera in modelling, totul s-a intamplat foarte foarte repede, Marta intrand in categoria celor mai promitatoare modele.

Marta a declarat ca frumusetea ca si personalitatea sunt foarte importante in modelling, dar conteaza foarte mult si norocul de a intra in contact cu oamenii potriviti, la momentul potrivit. Daca foarte multe modele considera ca in spatele succesului din modelling stau perseverenta si munca grea, Marta Dyks considera ca acest lucru nu este valabil si in cazul ei, unde “vinovati” sunt norocul si coincidenta.

Nu se gandeste sa ramana in modelling si l-a tratat mereu ca pe un loc de munca si nicidecum ca indeplinirea unui vis; mai mult decat atat, nu este interesata de recunoastere si publicitate. Marta considera ca principalul merit al modellingului, e ca a invatat-o sa aiba rabdare: daca ea era o persoana
nerabdatoare, acest lucru s-a schimbat!

“Oricum ai fi ca persoana si oricat de rebel ai fi, aceasta lume are propriul sistem si propriile reguli, care trebuie respectate.”

Supermodelul Marta Dyks A aparut pe copertile si in editorialele marilor reviste: E l l e , V o g u e , H a r p e r ’ s B a z a a r , si a prezentat pentru nume ca Anthony Vacarello, John Galliano, Etam, Just Cavalli, Rodarte, Elie Saab, Acne, Dries van Noten, D&G, Trussardi, Fendi, Mulberry, Calvin Klein, Marchesa, Victoria Beckam, Rag & Bone, Dior.

Stilul vestimentar este grunge, ii plac hainele din piele, iar designerii preferati: C h l o e , R i c k Ow e n s, C e l i n e . Ii place sa citeasca, iar cel mai mare vis al ei este sa aiba o familie fericita.

Are contracte incheiate cu Next New York, Next Paris, Next London, Uno Models – Barcelona, MIKAs – Stockholm.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *