Medicina energetica si beneficiile sale

Imbratiseaza medicina energetica, transforma-ti ranile in intelepciune, hraneste-ti energia si creste-ti starea de bine, citind urmatoarele randuri!

Imbratiseaza medicina energetica, transforma-ti ranile in intelepciune, hraneste-ti energia si creste-ti starea de bine, citind urmatoarele randuri!

In viata fiecaruia dintre noi apar dezechilibre mentale sau energetice, cele din urma nefiind prea abordate de medicina conventionala, ceea ce poate duce la blocaje sau o lipsa a fluxului din organismul nostru. Si indiferent de tipurile de terapii folosite pentru a acoperi aceasta necesitate, ele te ajuta in restabilirea armoniei in organism si a campurilor energetice. Acupunctura si Reiki, functioneaza cu scopul restabilirii echilibrului, lucrand pentru realimentarea si degajarea sistemului nostru de orice forma de negativitate. Drept consecinta, eliminam durerile si bolile cauzate de blocaje.

Pot fi dificil de inteles aceste lucruri de catre persoanele care nu au experimentat asa ceva, doar ca, citind urmatoarele, vei intelege mai bine procesul si rezultatele si nu vei avea nicio teama in a le aborda si adopta atunci cand vei avea nevoie!

Sursa energiei
In intreaga lume exista diverse terapii de vindecare, multe din ele avandu-si originile in istoria antica de mii de ani. Vindecatorii au inteles in timp ca echilibrarea emotiilor interne sunt importante pentru mentinerea sanatatii, aceleasi principii ghidand terapiile si practicile energetice moderne practicate astazi. Si cu toate ca nu exista atat de multe materiale si dovezi despre medicina energetica, acest lucru nu trebuie sa te descurajeze; sunt extrem de multe beneficii de care s-au bucurat multe persoane.

Acest tip de vindecare din medicina energetica, ajuta in privinta anxietatii, a durerilor cronice, fricilor, fobiilor, oboselii, traumelor, alergiilor, problemelor digestive, iar lista poate continua. Si ca orice forma de vindecare, nu este necesar sa intelegi absolut tot, este indeajuns sa intelegi si sa constientizezi ca tot ce ne inconjoara este energie: chiar si tu!

Restabilirea echilibrului
Rezultatul sesiunilor pe care le vei face, va depinde foarte mult de boala si de abordarea facuta. A incepe orice experienta avand mintea deschisa, permite sa culegi cu adevarat beneficiile fiecarei sesiuni. Exista multe tipuri de terapii energetice de vindecare, ce functioneaza diferit pentru fiecare persoana.

Acupunctura
In timpul acestei terapii, pacientul experimenteaza o eliberare de endorfine cand acele mici sunt inserate in punctele anatomice specifice, in corp. Acest lucru se face pentru a incuraja vindecarea naturala si este benefica pentru ameliorarea durerilor.

Vindecarea chakra
Se afirma ca corpul nostru are sapte principale chakre sau centre energetice, iar cand ele sunt echilibrate, mintea si corpul sunt in armonie. Cu toate acestea, fiecare dintre noi, din diverse motive si ca o consecinta a modului de viata, traim intr-o stare de dezechilibru, astfel ca a lucra pentru aceasta vindecare, aduce echilibrul in corp.

Vindecarea prin cristale
Cristalele sunt folosite ca o forma de vindecare energetica datorita naturii lor energetice. Aceste pietre pot fi folosite in mai multe moduri – pe sau in jurul corpului – pentru a debloca, aduce abundenta, protectie, dragoste, beneficii.

Tehnici de liberare emotionala
Aceste tehnici din medicina energetica functioneaza atingand cele noua puncte meridiane pe fata, in partea superioara a corpului, schimband emotiile negative si stagnante in corp. Si chiar daca este indicat sa lucrezi cu un practician, exista multe resurse online ce faciliteaza urmarirea si incorporarea acestora in starea de bine zilnica.

Feng Shui
Aceasta este o practica veche din China de aranjare a pieselor in spatiile in care locuiesti, pentru a obtine echilibru si energie prin intermediul calculelor stiintifice si pana la a sustine un stil de viata sanatos, alaturi de alte obiective.

Reiki
Folosindu-si doar mainile, un practician Reiki foloseste canalele energetice pozitive ale corpului pacientului. Reiki este cunoscuta pentru faptul ca reduce stresul, sustine vindecarea si aduce relaxarea, o tehnica japoneza de vindecare ce poate fi practicata atat online cat si personal, astfel ca poate fi practicat oriunde, oricand.