Mercedes-Benz Fashion Week Madrid incepe astazi 6 iulie

Media

Mercedes-Benz Fashion Week Madrid incepe astazi 6 iulie

84

Organizat de IFEMA, Mercedes-Benz Fashion Week Madrid este sarbatorita pentru prima data – cea de-a 68-a editie – in iulie, intre 6 si 11, deschizand calendarul expozitiilor internationale de moda, pentru a intari internationalizarea evenimentului. Astazi, 6 iulie, spectacolele de moda si prezentarile vor avea loc in diferite parti ale orasului, iar de sambata, intre 7 si 11 iulie, pavilionul 14.1 al IFEMA-Feria de Madrid va fi principala scena, completand fiecare zi cu alte spectacole de moda in diferite locatii ale capitalei spaniole. Iar ca o noutate, sambata, 7 iulie, tinerii designeri ai Samsung EGO vor deschide calendarul in pavilionul 14.1 al IFEMA, dand drumul de duminica 8 iulie la programul designerilor consacrati.

In aceasta editie, podiumul merge cu un pas inainte in angajamentul sau in privinta durabilitatii.

Astazi, 6 iulie, cu protagonistii designului si creatiei, incepe cea de-a 68-a editie MBFWMadrid, cel mai mare eveniment pentru promovarea modei spaniole, organizat de IFEMA, ce se va desfasura intre 6 si 11 iulie la IFEMA-Feria de Madrid si in alte locatii din oras. Programul pentru aceasta editie va reuni prezentarile si prezentarile de moda ale celor 47 de creatori de top si branduri spaniole. In cea de-a doua editie din acest an, podiumul MBFWMadrid anunta noi date si isi aduce in prim plan zilele de sarbatoare cu doua luni inainte, pentru a deschide calendarul marilor spectacole internationale de moda, la fel ca in editia precedenta a lunii ianuarie. In acest fel, evenimentul avanseaza in internationalizarea lui – unul dintre obiectivele sale prioritare, evitand suprapunerea cu alte evenimente similare, atragand interesul unui numar mai mare de cumparatori si presa straina.

Ca o noutate, talentele tinere ale Samsung EGO vor deschide programul de moda sambata in pavilionul 14.1 la IFEMA. Deschiderea celei de-a 25-a editii a programului va fi onorata de Constanza + Lab, castigator al ultimei editiii Samsung EGO Innovation Project. Acesta va fi urmat de creatiile a opt tineri designeri care vor impartasi noul LOOK al modei. Acesta va fi urmat de creatiile a opt tineri designeri care vor impartasi noul aspect al modei.
Ca si in editiile precedente, Mercedes Benz Fashion Week Madrid pastreaza parametrii legati de calitatea, structura afacerii, comunicarea si marketingul fiecaruia dintre designerii participanti, ca un ghid pentru evaluarea prezentei acestora pentru viitoarele editii. Parametrii privind Business Structure, comunicarea si marketingul, trebuie sa fie indeplinite de designerii inclusi in calendar, precum si de cei care doresc sa participe la viitoarele editii. In ceea ce priveste evaluarea calitatii colectiilor, aceasta este efectuata de Fashion Committee – creat in ianuarie 2017, care consiliaza si manageriaza evenimentul in evaluarea diferitelor domenii ale designerilor si ale colectiilor prezentate.

Mercedes-Benz Fashion Week Madrid este din nou platforma aleasa de marile branduri, cum ar fi Mercedes-Benz, L’Oreal Paris si Samsung, pentru a recompensa noii si remarcabilii designeri de moda spaniola. Sponsorizat de L’Oreal Paris, vor exista de asemenea premii pentru cel mai bun designer, cel mai bun LOOK si cel mai bun model. Mercedes-Benz va alege cel mai promitator creator de moda in curs de dezvoltare in aceasta editie cu Mercedes-Benz Fashion Talent Award, iar Samsung va prezenta, pe podium, proiectul castigator al Samsung EGO Innovation a ultimii editii.


Mercedes Benz Fashion Week Madrid Juana Martin


Mercedes Benz Fashion Week Madrid Maya Hansen by Chupa Chups


Mercedes Benz Fashion Week Madrid Lexdeux

Info&foto: image.net

Comments are off this post!