Modaprima-gata de start

Media

Modaprima-gata de start

48

De vineri 18 mai pana duminica – 20 mai 2018 la Stazione Leopolda din Florenta, Pitti Immagine prezinta editia a 84-a Modaprima, un punct de referinta pentru moda conceputa si produsa pentru distributia la scara larga. Expozitia se axeaza pe colectii vestimentare ready to wear pentru femei si barbati, accesorii, pentru sezonul primavara vara 2019 si pe cele mai bune la capitolul vaznari din sezonul toamna-iarna 2018-2019.

Modaprima se concentreaza pe spiritul international, avand un format al carui scop este relansarea calitatii articolelor, cercetarea, cu o selectare a companiilor de top din acest sector si o sinergie tot mai mare intre toate elementele pietei.

Modaprima se concentreaza pe o selectie de aproximativ 50 de colectii produse in Italia, dar cu puternice influente internationale, perfect pentru distributia la nivel mondial, evolutie dinamica si constanta. Totul se concentreaza pe calitatea stilistica si tehnica, pe flexibilitatea productiei si pe raportul pret/calitate al celor mai bune companii din sector.

Info&foto : pittimmagine.com

Comments are off this post!