Vestimentatie

HomeVestimentatieNoile sacouri pentru barbati Antonio Gatti
Noile sacouri pentru barbati Antonio Gatti

Noile sacouri pentru barbati Antonio Gatti

Dupa succesul incredibil avut cu trench-urile din sezonul trecut, Antonio Gatti lanseaza noua colectie sacouri barbati!

Antonio Gatti propune barbatilor pasionati de bun gust si calitate, o gama diversificata de sacouri, realizate din cele mai bune stofe din Italia, cu o atentie desavarsita acordata fiecarui detaliu in parte, in stilul caracteristic, reusind astfel, sa impresioneze orice barbat, prin design, calitate, dar si pretul extrem de accesibil.

sacouri-antonio-gatti-02 sacouri-antonio-gatti-04 sacouri-antonio-gatti-05.2 sacouri-antonio-gatti-05

Antonio Gatti pune la dispozitia clientilor sai, o gama variata de culori, precum gri, maro, verde, bej, etc.

antonio-gatti-sacouri-03 detalii-sacouri-antonio-gatti-02 detalii-sacouri-antonio-gatti-03 sacouri-antonio-gatti

Sacourile pentru barbati Antonio Gatti au un croi slim fit, ce avantajeaza orice tip de silueta, sunt prevazute cu cotiere detasabile, din piele naturala, interiorul din captuseala satinata, nasturi personalizati, iar buzunarul de la piept este prevazut cu laist, ce poate fi folosit ca accesorizare, pe post de batista ornamentala.

antonio-gatti-detalii-sacouri-01 antonio-gatti-sacouri-02 detalii-sacouri-antonio-gatti-01 detalii-sacouri-antonio-gatti-03.2

Antonio Gatti  are inca o surpriza pentru clientii sai in perioada 12.04.2017-30.04.2017 (in limita stocului disponibil), orice sacou venind insotit de un Pin cadou.

Info&foto: comunicat de presa Antonio Gatti

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»