Nuntile in 2019-2020

Stil de viata

Nuntile in 2019-2020

Fie ca vorbim de rochia de mireasa, tort, locatie, meniu, atmosfera nu mai reprezinta o mare surpriza pentru nimeni, ...
393

Cu ce ar fi – concret – diferite nuntile in 2019-2020, pentru ca, daca privim in urma cu 20-30 de ani, vedem diferente majore. Daca atunci singurele amintiri sunt cele din mintea noastra sau din fotografiile din sertar sau album, astazi, nunta si tot ce presupune ea, este la un alt nivel, mult mai globalizat. Fie ca vorbim de rochia de mireasa, tort, locatie, meniu, atmosfera nu mai reprezinta o mare surpriza pentru nimeni, deoarece sunt urcate pe retelele de socializare, imediat ce este posibil, ca sa nu mai vorbim ca multe dintre acestea se vad cu mult dinainte. Totul este acum la un alt nivel, oamenii sunt influentati de luxul si tendintele vazute pe retelele de socializare, fapt care influenteaza extrem de mult desfasurarea si organizarea unei nunti.

Ce ar trebui stiut? Vedem in continuare …

Rochia de mireasa

Daca iti doresti un LOOK sculptural, elegant, daca vrei sa te simti precum o printesa, poti cauta o rochie lunga, cu maneci subtiri, dar daca iti doresti sa fii altfel, iata ca timpurile s-au schimbat si ai posibilitatea de a alege. Poti opta pentru o rochie de mireasa mini sau pentru pantaloni, costum din pantaloni cu un blazer. Este de ajuns sa vezi tendintele rochiilor de mireasa din ultima perioada, pentru a remarca flexibilitatea si posibilitatea extraordinara de a alege.

Social media

Nuntile in 2019 2020 sunt caracterizate de faptul ca toata lumea vrea sa fie prezenta in social media cu fotografiile, videoclipurile, transmisiile in direct de la eveniment, doar ca aici e o problema … Poate mirii nu isi doresc anumite cadre sa fie prezente pe retelele de socializare, de aceea, ar trebui sa existe o discutie sau acord intre cei care participa, pentru evitarea unor lucruri neplacute. In mod normal, lumea ar trebuie sa se bucure de evenimentul in sine si poate mai putin sa aiba grija de ridicarea fotografiilor pe conturile sociale. Oricum in ziua de astazi fotografiile si informatiile in general, circula foarte repede, de aceea, cel mai bine este sa asteptati fotografiile din partea mirilor.

Momentele fericite

In afara de momentele fericite din cadrul unei nunti, poti fi surprins si de altele, care nu te pun intr-o lumina foarte buna sau care nu prea iti convin, cu tot simtul umorului pe care il ai. Poti fi surprinsa in ipostaze delicate ca atunci cand ai consumat mai mult alcool, sau o anumita grimasa nu te poate avantaja, iar exemple sunt destule. Fotografiile instant tip Polaroid reprezinta un bun mod de a avea amintiri frumoase, la fel ca panourile/ fundalurile speciale pentru asa ceva; totul poate arata perfect intr-un astfel de cadru!

E posibil sa va alegeti cu mari dureri de cap sau sa pierdeti mult timp cu cheltuirea unor mari sume de bani pentru alegerea unor decoratii si a altor lucruri, pe care ulterior sa le vedeti ca total fara rost. Incercati sa pastrati totul la minim - o tendinta a anilor 2019 2020, scutind de asemenea si ceva bani.
Mananca, bea si fii fericit!

Multi dintre invitati stiu ce le place sa manance si sa bea, astfel incat pretentiile lor sunt din ce in ce mai crescute. Pe langa asta, devine deja plictisitor sa consumi intr-o maniera traditionala, chiar si cu tacamurile argintii. Daca nunta e una tematica, iar organizatorii de evenimente sunt bine pregatiti, totul se poate adapta culorii specificului nuntii. Este foarte important sa existe o diversitate a felurilor de mancare si a bauturilor, pentru evitarea risipirii fara rost a acestora. Ar trebui sa existe existe diversitate, pentru ca toata lumea sa fie multumita, chiar daca acest lucru presupune costuri suplimentare.

Puteti exersa cu ceva timp inainte pentru ca dansul mirilor sa fie unul de neuitat! O foarte buna idee de a incanta oaspetii este aducerea magicienilor, dansatorilor sau gasirea unor metode de a distra invitatii, pentru ca acestia sa se simta cat mai bine.
Impresioneaza-ti invitatii!

Cuplurile sunt constiente de impactul mare pe care il are nunta lor, de aceea totul ar trebui sa se concentreze pe ce este necesar si ce poate fi de impact. Daca nu are gust bun, nu arata bine sau ceva nu este util, nu trebuie nici sa existe! Cam totul ar trebui sa fie pastrat simplu, de la invitatii pana la alte amanunte, iar mirii se pot interesa cu mult timp inainte pentru a vedea daca nu cumva exista firme care pot strange si pot folosi anumite lucruri in alte scopuri (mancare pentru persoanele nevoiase!) dupa terminarea evenimentului sau chiar sa le duca la reciclare.


Stii cum sa-ti gestionezi bugetul de nunta? Afla din acest articol …

Comments are off this post!