Pitti Bimbo 94-2022. Ce aduce nou aceasta editie?

Pitti Bimbo 94 2022 va avea loc in perioada 11-13 ianuarie; editia cu numarul 94 se va desfasura in Fortezza da Basso, din nou impreuna cu Pitti Uomo.

Pitti Bimbo 94 2022 va avea loc in perioada 11-13 ianuarie; editia cu numarul 94 se va desfasura in Fortezza da Basso, din nou impreuna cu Pitti Uomo. Ca intr-un magazin universal inovator, expozitia va oferi o privire de ansamblu aprofundata asupra caleidoscopicii Pianeta Kids. De la branduri iconice la branduri de nisa, dupa o viziune completa, internationala si selectiva, variind de la imbracaminte de baza la imbracaminte sport, de la cercetare in moda la cotidian, de la incaltaminte la accesorii.

Iata cele doua mari suflete cu care va fi prezentat spectacolul in ianuarie, alaturi de un accent acum esential: cel al sustenabilitatii, pe care Pitti Bimbo doreste sa-l sublinieze si sa-l solicite.

100% CHILD

100% CHILD Marile nume si branduri care s-au dedicat dintotdeauna sa imbrace copiii vor gasi spatiu in aceasta sectiune.

Marile nume si branduri care s-au dedicat dintotdeauna sa imbrace copiii vor gasi spatiu in aceasta sectiune, care isi propune sa ofere o gama larga de optiuni de imbracaminte de la leagan pana la adolescenti: lux, croitorie, sport si urban.

Bon ton, lux, sport, urban… Garderoba pentru copii integreaza diferite stiluri, tendinte care provin din moda pentru adulti si mari clasice la care nu se poate renunta. De aceea ne-am gandit la o sectiune capabila sa ofere o privire asupra unei panorame foarte larga de colectii care exprima diferitele suflete ale imbracamintei pentru copii. Aici sunt concentrate marile nume si brandurile iconice care s-au dedicat dintotdeauna sa imbrace copiii. De la micro tinute pentru nou-nascuti si patuturile acestora, pana la adolescenti cu nevoi mai versatile. De la rochii formale, cu o croiala clasica sau contemporana, pana la haine active pentru scoala si timpul liber. De la Mini-Me la citate de strada. Brandurile adunate sub „100% CHILD” sunt punctul de plecare in realizarea unui dulap ideal, care reuneste copiii si parintii, care imbina stilul si practicitatea.

THE KIDS’LAB!

THE KIDS'LAB O sectiune rezervata avangardismului vestimentar si a stilului de viata pentru copii.

O sectiune rezervata avangardismului vestimentar si a stilului de viata pentru copii; branduri tinere si de pionierat, care se remarca prin stil, materiale si filosofie. Cu un numitor comun minim: cercetare constanta.

Un val de creativitate, gata sa uimeasca si sa capteze atentia, un laborator de idei. Asta este THE KIDS’LAB! In aceasta sectiune, rezervata avangardei kidswear si a stilului de viata pentru copii, exista spatiu pentru cele mai originale si imprevizibile colectii pentru a fi purtate ca declaratii de independenta, dar si tinute sofisticate. Sunt semnate de branduri tinere si de pionierat care se remarca prin designul lor mereu foarte personal, prin alegerea materialelor care nu sunt niciodata banale si prin filosofia care imbratiseaza acum eco-etica intr-un mod transversal. Mici productii independente, rezultat al cercetarilor constante, pentru cei care vor sa dea o nota de personalitate propunerilor pentru copii.

Pitti Bimbo 94 2022 si eco-durabilitatea in prim plan cu „I Want to Be Green”

Pitti Bimbo 94 2022 si eco-durabilitatea in prim plan cu "I Want to Be Green"

„I Want to Be Green” este proiectul special Pitti Bimbo care vorbeste despre angajamentul companiilor de imbracaminte pentru copii fata de sustenabilitate. Noi, tot in urmatoarea editie, ne vom indrepta atentia asupra celor mai interesante si concrete colectii si initiative care sustin mediul si viitorul copiilor.

Info&foto: bimbo.pittimmagine.com