Prezentare Hotel Vivier primavara vara 2019

Accesorii

Prezentare Hotel Vivier primavara vara 2019

185

In imaginatia lui Gherardo Felloni, femeile sunt ca niste flori intr-o gradina – romantica, dar uneori abandonata – unde multe soiuri si-au luat locul potrivit, in libertate.

Aceasta foarte mare imaginatie si bogata varietate de femei se afla in centrul unei lumi vii, respirand pentru prezentarea colectiei. Trecerea prin usile Hotelului Vivier este ca mersul intr-o serie de scene dintr-un film. La intersectia dintre fictiune si realitate, experienta se simte atat familiara, cat si neasteptata. Este un loc fascinant in care vizitatorii sunt invitati sa descopere lumea lui Roger Vivier. Sase femei si cinci camere. Cinci profesii artistice care reflecta munca si viata sa. Caractere eliberate, contemporane si eclectice; incadrata in calitate cinematografica in cadrul intim, o reprezentare, totusi o realitate falsa. Inainte de a se intalni cu oricare dintre ele, stapana casei ii intampina pe oaspetii ei in aceasta unitate captivanta si ii invita prin poveste.

Sculptorul, Fotograful, Dansatorul, Cantaretul Liric si Actrita. Toata lumea joaca un rol in acest film putin probabil. Fiecare camera are propria sa scena de filmare a filmelor in timp real si le proiecteaza pe ecrane la intrarea in hotel, punand vizitatorii in centrul acestei experiente cinematografice.

Gherardo Felloni considera ca esenta lui Roger Vivier poate fi distilat in trei piloni fundamentali: silueta, culoarea si exclusivitatea.

Fiecare dintre ele este articulata in moduri noi. Silueta distinctiva este imbunatatita de un touri kitten joase, care creeaza un LOOK modern cu un fler couture. Cand vine vorba de culoare, Felloni nu se indeparteaza niciodata de ea. Paleta bogata de culori care se desfasoara prin colectie nu este doar o declaratie de stil indrazneata, este un vehicul puternic pentru a proiecta joie-de-vivre si pozitivitatea care au fost intotdeauna parte a ADN-ului lui Roger Vivier. Exclusivitatea, ingredientul esential final articulat de designer in colectia sa, este un indiciu al creatiilor lui Monsieur Vivier, opere de arta unice, comandate pentru ocazii speciale, care au demonstrat o maiestrie exceptionala, creativitatea neingradita, pantofi elaborati impodobiti cu pene, cristale, fire innodate.

In centrul colectiei, creatiile Tres Vivier continua o lunga traditie de eleganta neabatuta, prezentand aceleasi calitati ca si cele legendare care au luat lumea modei intr-un mod agresiv in anii 1960. Catarama mare din metal lustruit aduce un omagiu esteticei incaltamintei originale, in timp ce o multitudine de materiale si texturi aduce sofisticarea Vivier, iar noua geanta Tres Vivier cu o catarama supradimensionata este realizata pentru a fi asociata perfect cu incaltamintea.

Hotel Vivier este un loc ca nici un altul, unde femeile dezvaluie toata bogatia, complexitatea, frumusetea si intensitatea personalitatii lor. La fel cum am parcurs o calatorie de descoperire de-a lungul anilor, pentru a-mi capta multe fatete, oaspetii mei vor face propriile lor descoperiri la fiecare pas si in fiecare camera, intalnind personajele care ma inspira in fiecare zi,

a declarat Gherardo Felloni.

Info&foto: image.net

Comments are off this post!