Printre Blogurile de Moda din Romania cu Laura Veronica Sima (XI)

Tendinte&Stil

Printre Blogurile de Moda din Romania cu Laura Veronica Sima (XI)

88

Continuand ideea din numarul trecut a revistei noastre, avem mai mult ca oricand in aceasta rubrica, multe fotografii. Asa se intampla cand pasiunea pentru moda, implicarea totala, atitudinea si gustul pentru frumos, depasesc limitele cu care suntem obisnuiti si sunt imortalizate de aparatul foto. Trebuie sa recunoastem de asemenea, ca pentru a reusi acest lucru, trebuie sa fii foarte versatila si sa ai un look convingator care poate da valoare pasiunii.

Fara niciun dubiu, Laura Veronica Sima din Bucuresti, model si blogger, se incadreaza perfect in tiparul descris mai sus,  iar pentru a va putea convinge, ii puteti vizita blogul https://laurafashionblog.wordpress.com, realizat din pasiune “ca un jurnal vestimentar” si “in care am dorit sa impartasesc iubitoarelor de moda, cate putin din stilul meu”.
Acesta a luat nastere in 2014, pentru ca s-a decis sa faca ce ii place, moda ocupand un loc special in whishlist-ul personal.

1
O scurta incursiune in blogul Laurei, va fi o frumoasa calatorie in timp cu stiluri vestimentare diferite, iar acest lucru nu este intamplator, pentru ca Laura nu are un stil vestimentar preferat: “Asa cum am mai spus-o si in alte interviuri, nu sunt adepta unui singur stil vestimentar, iar acest lucru se poate observa si din fotografiile de pe blog-ul meu, alegerile mele in materie de fashion variaza de cele mai multe ori in functie de starea de spirit, dar si de evenimentele la care particip.
Sunt o fire creativa, imi place sa ma joc si sa intruchipez de fiecare data cu ajutorul hainelor si a accesoriilor, povesti si personaje noi. Daca ar fi, totusi, sa ma identific cu un stil vestimentar, cel care ma reprezinta cel mai bine este stilul Classy. Am insa o mare pasiune pentru stilul Retro – Chic, un stil atat de elegant si feminin!

3
Ma regasesc in tot ceea ce postez, in “povestile” pe care le creez in jurul fiecarui outfit, ele transmitand de fiecare data, starea mea de spirit”.
Am intrebat-o pe Laura cine este “responasbil(a)” de tot ce inseamna idei, concept, decor si care sunt sursele de inspiratie: “fara falsa modestie…eu sunt cea care vine intotdeauna cu tematica, conceptul, locatia, decorul si outfit-ul…inspiratie este peste tot, inspiratia inseamna spontaneitate … orice poate sa fie o sursa de inspiratie:  natura, o pata de culoare, o carte, un film, o floare, o poveste…am in jur surse de inspiratie infinite, asa incat ca nu am cum sa ma opresc aici cu raspunsul meu”.
Cu asa surse de inspiratie, nu este de mirare calitatea si frumusetea fotografiilor, care – trebuie sa recunoastem, ne-au dat mari batai de cap in alegerea lor. Nu stim daca le-am ales pe cele mai bune, cele mai reprezentative, dar speram ca v-am facut cel putin curiosi pentru a-i vizita blogul.

4

Te felicitam draga Laura pentru tot ce ai realizat pana acum, pentru ceea ce esti si reprezinti, si te incurajam sa continui in aceeasi maniera caracterizata de stil, frumusete si originalitate!

Puteti accesa Revista Famost AICI!

Your email address will not be published. Required fields are marked *