Printre blogurile de moda din Romania – Ema’s World

Tendinte&Stil

Printre blogurile de moda din Romania – Ema’s World

83

Daca lumea unora e desenata in creioane colorate, ei bine, lumea Emei e desenata in tinute colorate. Ca sunt colorate, n-ar fi nimic, dar unde mai pui ca sunt si feminine, si rafinate, si seducatoare? Asa incat, chiar nu ai cum sa ignori o prezenta pentru care stilul este o adevarata carte de vizita.

De mai bine de un an (mai exact de pe 8 octombrie 2014), cine a vizitat blogul Ema’s World a avut toate motivele sa revina, pentru ca acolo a gasit trucuri de frumusete, idei de tinute dar si retete usoare. In viziunea Emei, ”o adevarata lady stie cum sa se imbrace, cum sa se poarte in societate dar si sa gateasca cele mai delicioase mancaruri”.

bloguri-moda-romania-ema's-world
Ce trebuie musai stiut este ca sfaturile ei sunt dublate de fotografii care iau ochii oricui. Si nu sunt facute, asa cum s-ar putea crede, de un profesionist in toata puterea cuvantului (desi, pe bune, de ce n-ar putea fi?), ci de iubitul tinerei, care activeaza in cu totul alt domeniu. Cu toate acestea, este evident ca fiecare shooting pe care il realizeaza il tine tot mai conectat la pasiunea lui pentru fotografie, dezvoltandu-i, astfel, abilitatile artistice. Noi il felicitam pentru suportul oferit! Iar pe ea o invidiem putin. Putin de tot… In rest, o admiram pentru felul in care face din hobby-urile ei un modus vivendi.

Ne-a placut in mod special faptul ca Ema recomanda, mai ales pentru haine, furnizori rezonabili la pret, pe care ii gaseste, in mare parte, in mediul online. ”Aceasta piata care este intr-o continua crestere in Romania ofera posibilitati nenumarate: poti sa gasesti orice iti doresti la preturi accesibile. Urmaresc indeaproape atat site-urile de tip outlet, cat si promotiile celor mai cunoscute branduri, astfel incat reusesc sa fac mereu cumparaturi foarte avantajoase. Pentru mine, o adevarata fashionista stie cum sa isi achizitioneze cele mai impresionante piese vestimentare, accesorii si incaltaminte fara sa isi goleasca portofelul”, afirma Ema.

bloguri-de-moda-bune-romania-ema's-world
Ca orice iubitoare de frumos, gaseste inspiratie in tot ce o inconjoara, fie ca ne referim la prezentarile de moda ale marilor designeri sau la moda strazii. Ne marturiseste franc: ”ador tendintele care readuc la viata moda anilor trecuti, de aceea mereu se gasesc piese carora cu putina inspiratie le poti da un suflu nou si actual.
Ne bucura faptul ca se dovedeste, o data in plus, ca, pentru a fi o aparitie stralucitoare, nu este nevoie de achizitii costisitoare, ci de o strategie destul de simpla, care se traduce intr-o banala operatie de calcul: cumparaturi online + promotii + viziune + creativitate = ?
Singura varianta de raspuns este: Ema’s World. Nu sunteti convinse inca? Faceti o vizita acolo si mai vorbim…

Material realizat de Avera Make-up Artist

Comments are off this post!