Printre Blogurile de Moda din Romania cu Sandra Bendre si Daniela Macsim (I)

Vestimentatie

Printre Blogurile de Moda din Romania cu Sandra Bendre si Daniela Macsim (I)

31

Nu e niciun secret pentru nimeni ca un model, pentru a deveni de succes, trebuie sa se afle intr-o continua cautare de nou, sa fie la curent cu ultimele tendinte in materie de moda, frumusete si shopping, pentru a-si forma, in acest fel, un background cultural prin care sa se distinga. Insa, pe de alta parte, este la fel de adevarat ca nu doar aspirantelor la podium le este deschisa calea spre informatie, ci oricarei persoane preocupate de stil, dornice de a descoperi trendurile sezonului sau topul cu cele mai bine sau mai prost imbracate vedete. Si asta pentru a da doar cateva exemple!

In orice caz, o buna sursa de inspiratie la indemana oricui ar fi blogurile de moda, indiferent de natura lor: fashion news, streetstyle, stil personal sau educatie stilistica. Desi cele mai multe se apropie destul de mult de jurnalismul de fashion, nu toate fac o analiza autentica a trendurilor, asta si pentru ca targetul vizitatorilor variaza de la oamenii cu adevarat implicati in acest fabulos domeniu, pana la cei care vor doar sa isi educe gustul estetic. Totusi, ceea ce le defineste si le mentine in topul preferintelor utilizatorilor este discursul liber, natural, sincer, care transmite o informatie nefalsificata de nevoia de a manipula, de a camufla aspecte comerciale sau de a impune puncte de vedere subiective. Iar acest lucru face diferenta intre un blog si o revista de profil (care se sustine din publicitate).

Exersarea acestui tip nou de scriitura aduce cititorii mai aproape de bloggerul pe care il simt ca facand parte din lumea lor, fiindca pot interactiona cu usurinta prin intermediul comentariilor lasate fie pe blog, fie pe o pagina de socializare prin care acesta isi promoveaza pasiunea.

Una peste alta, contactul cu blogurile de fashion este un must-have! Te invit sa cunosti (daca mai este nevoie) cateva dintre cele mai apreciate bloggerite de la noi!

Sandra Bendre, pe care o gasesti pe www.sandrab.ro, este autoarea blogului Sandra’s Fashion Corner si una dintre vocile cele mai vibrante ale momentului. Intrebata de noi ce oportunitati i s-au deschis din momentul in care site-ul sau a devenit un punct de referinta in aria fashion blogging, aceasta a vazut in faptul ca interactioneaza mereu cu oameni care au ceva de spus in zona fashion, beauty & lifestyle, cel mai mare beneficiu. ”Astfel -spune Sandra – am ocazia sa iau parte la diferite evenimente de profil si chiar sa fiu speaker pentru cei care isi doresc sa afle mai mult despre ceea ce inseamna fashion. De asemenea, una dintre oportunitati este si faptul ca acum calatoresc mai mult si sper ca asta sa se intample si mai des decat pana in acest moment.”

Daca nu ai auzit inca de Daniela Macsim de la Fashion Shopping Gossip (www.tendinteinmoda.com), ei bine… ar fi timpul sa remediezi problema! Si repede! De la ea am vrut sa stim care i se pare cel mai versatil articol vestimentar in acest nou sezon, toamna-iarna 2014-2015. Din punctul ei de vedere, puloverul tip rochie tricotat & oversized este, cu siguranta, vedeta acestui sfarsit de an: ”il poti purta in foarte multe moduri si mereu arata altfel: cu o camasa dedesubt, cu o curea in talie, cu tocuri sau tenisi, cu pantaloni lungi sau o fusta si exemplele ar putea continua”.

Avand convingerea ca ti-am suscitat interesul, te invitam sa privesti blogurile de moda ca pe o usa deschisa prin care poti intra in acest fascinant univers de frumusete si stil.

Your email address will not be published. Required fields are marked *