Rimmel si Cara Delevigne au lansat Scandaleyes Mascara

Media

Rimmel si Cara Delevigne au lansat Scandaleyes Mascara

36

Data de 9 noiembrie 2016 a sarbatorit aducerea in familia Rimmel a modelului de top si actritei Cara Delevigne, care au lansat impreuna Scandaleyes Mascara. Aceasta este prima campanie pentru acest brand a supermodelului Cara Delevigne, eveniment care a avut loc in Londra la hotelul Ace aflat in zona Shoreditch.

rimmel-cara-delevigne-scandaleyes-mascara

Inainte de aparitia supermodelului, invitatii din intreaga lume au fost in vitati sa se bucure de manichiura si machiajul efectuate de specialistii RimmelAdam Slee respectiv, Kirstin Piggott. Cei prezenti au avut oportunitatea de asemenea, sa stea de vorba cu Cara si sa vorbeasca despre subiecte legate de frumusete si sa invete din tips-urile ei acumulate de-a lungul anilor.

cara-delevigne-rimmel cara-delevigne-scandaleyes-mascara-rimmel

Cara nu si-a neglijat nici fanii, oferindu-le oportunitatea de a participa la eveniment si a le raspunde intrebarilor; mai mult, prin intermediul transmisiunii live de pe Facebook, ea le-a oferit momente ‘sneak-peak‘ din sesiunea de pregatire pentru evenimentul de seara. In tot acest timp, ea a raspuns majoritatii intrebarilor fanilor.

rimmel-scandaleyes-mascara

Evenimentul Rimmel feat. Cara Delevigne  s-a incheiat cu o petrecere cocktail pentru sarbatorirea Scandaleyes, la care au cantat artisti londonezi ca Nadia Rose si Lady Leshurr.

event-rimmel-cara-delevigne-scandaleyes-mascara

Info&Foto: image.net

Comments are off this post!