Media

HomeMediaSfarsit de sezon pentru True Detective 2
Sfarsit de sezon pentru True Detective 2

Sfarsit de sezon pentru True Detective 2

Cotat mult mai slab comparativ cu primul sezon True Detective, cel de-al doilea, s-a incheiat poate mai bine decat actiunea desfasurata de-a lungul celor 8 episoade per total. Cu o cotatie foarte slaba la audiente, avand un rating de 65% din partea Rotten Tomatoes si un scor de 61 din 100 pe Metacritic, serialul poate ca s-a bazat prea mult pe succesul primului sezon si pe aparitia unor mari nume: Collin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Taylor Kitsch.

Sezonul 2 True Detective, a avut premiera la HBO pe 21 iunie 2015 si s-a incheiat pe 9 august ac, actiunea desfasurandu-se in California. Actiunea filmului a lasat de asteptat, un scenariu foarte alambicat – parca au dorit sa testeze atentia sau sa faca serialul mai dificil, iar existenta marilor nume, nu a putut pacali publicul sau umple anumite goluri, au existat multe personaje inutile. Oare cum ar fi aratat serialul fara Collin Farrell si Vince Vaughn?

Asteptam un sezon 3 True Detective mai bun, sau cel putin la fel ca primul.

Tie cum ti s-a parut ?

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»