Tendinte primavara-vara 2016 Christian Louboutin. Din Tokyo pana la Gradinile Eden

Tendinte&Stil

Tendinte primavara-vara 2016 Christian Louboutin. Din Tokyo pana la Gradinile Eden

15

Pentru sezonul primavara-vara 2016, pantofii Christian Louboutin au traversat culturi si continente prin imaginatia designerilor creatori.  Dintr-un paradis mediteranean la Naeem Khan, la o petrecere suprarealista psihedelica la Holly Fulton, o plimbare salbatica inapoi la Paris. Dar calatoria nu s-a terminat cu venitul acasa, astfel ca, la sosire, Olympia Le Tan ne-a insotit la Hotel Olympia – o colectie care a servit ca un omagiu adus recent demolatului Hotel Okura din Tokyo.

Tendinte-primavara-vara-2016-Christian-Louboutin2

De la Hello Kitty si My Melody, la masti de fata pure și ilustratii traditionale Hokusai, Le Tan a adus la viata, un portret personal,  profund, din Japonia. Platformele personalizate pentru primavara-vara 2016 Christian Louboutin, sunt inspirate de sandalele traditionale purtate de gheise, fiind revizuite prin ochii fotografului iconic Nobuyoshi Araki si arta halatelor kinbaku. Pentru unghii, manichiura Beaute Louboutin – creata exclusiv pentru acest spectacol, evoca soarele, avand baza creata prin folosirea Sweet Charity.

Martin Grant ne duce la o colectie care a inconjurat fluxul si refluxul mareelor oceanelor, avand culori albastre profunde, haine in nuante de nisip si pantaloni largi. Grant a folosit amestecuri de lenjerie de lana pentru a crea iluzia denimului; a folosit organza de matase, beteala pe jachete si fuste care plutesc peste separarile structurate.

Tendinte-primavara-vara-2016-Christian-Louboutin3

Paris Fashion Week s-a incheiat in Gradina Edenului cu accesoriile designerului Yazbukey. Dominat de rochii senzuale de matase alba si manusi din piele roz din piele de flamingo, modelele Aphrodite au purtat accesorii Yazbukey din plexiglas. Inconjurat de serpi si flori exotice, fetele Yazbukey au dansat si s-au jucat, incheiand sezonul intr-un alt paradis.

Info&foto: christianlouboutin.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *