Shopping

HomeShoppingTom Ford-lenjerie barbati
Tom Ford-lenjerie barbati

Tom Ford-lenjerie barbati

Designerul american Tom Ford a anuntat pe 6 februarie 2017 prin intermediul unui comunicat de presa, ca a incheiat o colaborare cu Albisetti International pentru a lansa o linie de lenjerie pentru barbati. Chiar daca nu a fost anuntata oficial o data anume pentru lansare, aceste piese vestimentare se vor regasi in magazinele sale si pe tomford.com. Aceasta decizie vine la o saptamana dupe ce a anuntat ca va intra si pe piata ceasurilor de lux.

„Crearea lenjeriei Tom Ford este o extensie naturala a colectiilor de succes pentru barbati si vine intr-un moment in care brandul s-a dovedit a fi un lider international in moda masculina. Albisetti International reprezinta partenerul perfect pentru aceasta aventura, ca urmare a devotamentului pentru calitatea si excelenta produselor”

a declarat Tom Ford.

Alessandro Bianchi – care a mostenit afacerea de la tatal sau Albisetti si pe care o conduce cu fratele sau – Tommaso, a adaugat ca compania „este foarte mandra sa lucreze cu Tom Ford”.

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»