Vetrina dei talenti Italia-23 decembrie 2020

Vetrina dei talenti Italia este un nou concurs italian, dupa Bellezza in cita, iar de data aceasta pentru talente de orice fel!

Vetrina dei talenti Italia este un nou concurs italian, dupa Bellezza in cita, iar de data aceasta pentru talente de orice fel! Copii si adolescenti din toate tarile isi dau intalnire la Vetrina dei talenti Italia, concurs ce isi propune sa reuneasca si sa promoveze alaturi de directorul general Daniele Morelli, directorul Artistic Beatrice Lianda Dinu si un juriu prestigios format din artisti, persoane publice si jurnalisti – copii si adolescenti.

EVENIMENTUL va avea loc in data de 23 decembrie la ora 20.30, nnline ca multe altele, insa in luna martie 2021 organizatorii italieni ne pregatesc surprize ce au loc la Sanremo dar si in toata Italia. Sperand ca vor fi posibile calatoriile, sustinem toti participantii din Romania dar si pe cei din comunitatile de romani din toate tarile.

Copii si adolescenti din toate tarile isi dau intalnire la Vetrina dei talenti Italia
Beatrice Lianda Dinu

Beatrice Lianda este un profesionist in fashion, scenograf si jurnalist. Mai mult decat atat este implicata in stagiunea 2020-2021 din Italia a tuturor concursurilor: Vetrina dei talenti, Sotto delle Stele, Christmas Festival, Sanremo in tour MSC, Sanremo 2021, Moder Top in the Voice, Moder Fashion Week, Moder Contest Bellezza e moda e Bellezza in cita, Rodi Greece 2021. Rolul lui Beatrice este mai mult decat despre modele, talente si sustinerea copiilor frumosi si talentati! Ea promoveaza evenimente, le face cunoscute romanilor de pretutindeni, dar odata cu acestia, se pare ca si alti concurenti din multe tari se arata tot mai interesati, astfel ca promovarea evenimentelor trece granitele tarii! Tot mai multi copii au posibilitatea de a cuceri publicul larg si de a duce la un nivel ridicat talentul.

Daniele Morelli

Beatrice Lianda este un descoperitor permanent al valorilor nationale si internationale, un om implicat in evenimente culturale, spectacole si evenimente intercomunitare. Un om implicat in campanii umanitare si alaturi de orfani. Atentia de acum se indreapta spre evenimentul ce reuneste sub numele Christmas Festival 2020 Italia, valori nationale si internationale. Concursul se desfasoara si prin sustinerea unei emisiuni dar si de presa italiana.

Directorul general si organizatorul evenimentelor Daniele Morelli, este un profesionist in arta spectacolelor si o persoana angrenata in sustinerea si promovarea valorilor internationale. Le uram succes tuturor participantilor, felicitari celor care sustin si promoveaza astfel de evenimente!