A perfect summer closet

Vestimentatie

A perfect summer closet

560

A Perfect Summer Closet – 19-22 septembrie 2019 joi-duminica in Padiglione Visconti Via Tortona 58 Milano.

DENIMUL ICONIC – SHAFT JEANS

Traditia americana in denim conduce evolutia creativa a Jeans Shaft, marca creata in 1964 de un artizan din Montpellier, care in 2004 a devenit brandul direct al antreprenorului florentin Francesca Bacci. Realizat complet in Italia – de la materii prime pana la broderii si spalari – colectiile prezinta o atentie deosebita citarilor, ajustarilor si detaliilor. In plus, aspectul vintage este o necesitate. Investitiile permanente se fac in tesaturi inovatoare, cum ar fi denimul de matase. De la pantaloni palazzo la pantaloni gaucho, forma este intotdeauna personalizata cu broderii, bastoane si margele.

ALIGHIERI JEWELLERY – POEZII DE PURTAT

Bijuterii imperfecte, usor melancolice, fragmente singulare al unui piept de comori. Universul creativ al brandului lui Rosh Mahtani a avut o crestere rapida a succesului. Nascuta la Londra si crescuta in Zambia, cu o diploma de la Oxford, Rosh considera ca este important sa subliniem cum ea nu se simte ca un designer autentic de bijuterii. Mai mult decat tehnica, creatiile ei exprima o dragoste pentru literatura, un studiu de poezie si o pasiune pentru Dante, marele poet dupa care este numit brandul, inspirand o serie impresionanta de inele, cercei si coliere.

CABAN ROMANTIC IN JOCUL INTARSIEI

Androgina, inovatoare si subevaluat boho-chic. Femeia Caban Romantic este protagonista colectiei create de designerul de moda de la Verona, Massimo Pepe. Din ce in ce mai mult, linia de jachete este imbogatita de noi modele care pun accentul pe repertoriul sofisticat al intarsiei. Jachetele lucrate manual ofera panglici din piele pe straturi delicate de tul sau dantela. Un stil universal destinat stratificarii peste tricouri si denim alb, dar si rochii de cocktail, fiecare piesa reflectand personalitatea unei femei cosmopolite.

MANEBI ICI LA COTE!

Espadrilele, ca o icoana a incaltamintei spaniole, sunt acoperite cu tesaturi fine, potrivite cu talpile practice si avand un sentiment de stralucire care da viata pantofului perfect de zi pentru vacanta. Manebi, marca italiana care reacheama St Tropez si Riviera Franceza in numele sau, este sinonima cu cercetarea si calitatea “mediteraneana”. Espadrilele sunt executate manual de catre mesterii spanioli din La Rioja, in timp ce versiunea “sneakers” vede lumina zilei in Salento, un cartier care reprezinta excelenta in producerea de pantofi de lux sportivi.

Rochia pe care trebuie sa o ai de la CHELIDONIA

Plecand de la ideea ca o rochie lunga nu necesita neaparat o ocazie speciala, mantra Details Change The Moodra exprima viziunea Chelidonia – brand fondat in 2017 de stilistul Chiara Ciolli, cu intentia de a crea o un singur produs bazat pe versatilitate. Astfel, rochia lunga devine un articol vestimentar zilnic, in timp ce rochia scurta este transformata intr-o fusta. Matasea de bumbac, muselina de bumbac si matasea de vascoza sunt alternate cu crema de lana sau cu matase de nailon, in timp ce blocurile de culoare si detaliile grosgrain sunt cartea stilistica a brandului.

Foto&Info: pittimmagine.com

Comments are off this post!