Aranjat par 2020-2021 tendinte toamna iarna

Cele mai importante tendinte aranjat par 2020-2021 sunt caracterizate de austeritate si acest lucru se vede in stilul practic adoptat.

Cele mai importante tendinte aranjat par 2020-2021 sunt caracterizate de austeritate si acest lucru se vede in stilul practic adoptat. Utilitatea este exprimata prin intermediul cozii de cal joase, parului periat pe spate, iar pentru cele ce nu doresc sa aiba prea multe batai de cap, exista multe tunsori scurte.

Una peste alta, tendintele de aranjare a parului sezonul rece 2020-2021 reflecta fantezie, romantism, dar si haos, fiind vazute aranjari ale parului complicate, bucle de epoca, stiluri dezordonate. In privinta culorilor parului, s-au remarcat blondul cenusiu, rosul de capsuna, maro de expresso, negrul, culorile luminoase, iar metalicul a fost cel care a atras atentia in mod deosebit prin LOOK-ul spectaculos.

Coada de cal joasa

Aceasta este una dintre cele mai vazute tendinte de aranjat par 2020-2021, curat, elegant, simplu, perfect pentru un sezon retinut. A fost vazut acest stil foarte curat, ingrijit, cu atentie la detalii, anumite modele aveau adus parul pentru a incadra frumos chipul; s-a remarcat parul periat pentru un aspect mai sever si sofisticat, iar pentru textura si luciu, s-a folosit gel si spuma de par.

Aceasta este una dintre cele mai vazute tendinte de aranjat par 2020-2021, curat, elegant, simplu, perfect pentru un sezon retinut.
Oscar de la Renta

Par dat pe spate

Aceasta tendinta de aranjat par 2020-2021 o regasim in aproape orice sezon, aspectul puternic pe care il ofera fiind un argument destul de solid. Majoritatea acestor LOOK-uri sunt umede si asta datorita abundentei de gel, fiind vazute moduri de aranjare a parului cu gel pana la jumatate – pentru ca cealalta jumatate sa fie lasata libera, a fost vazut par stralucitor dar nu umed, s-au remarcat constrastele texturale.

Aceasta tendinta de aranjat par 2020-2021 o regasim in aproape orice sezon, aspectul puternic pe care il ofera fiind un argument destul de solid.
Balmain

Despartit intr-o parte

Parul despartit intr-o parte este una din tendintele aranjat par 2020-2021 care a fost vazuta in prezentari, in egala masura ca parul impartit in jumatate. Nu au aspectul jucaus ca cel al parului pe mijloc, sobrietatea fiind cuvantul care caracterizeaza aceasta tendinta, fiind vazut par frumos netezit si dat dupa urechi, un LOOK asemanator – se continua cu o coada de cal joasa.

Loewe

Impartit pe jumatate

Un stil de aranjat par 2020-2021 curat, neted, constrastant cu sezoanele anterioare inspirate din anii `70, avand parul ondulat si voluminos. S-a remarcat stralucirea glossy a multor LOOK-uri, par ondulat de la jumatate sau combinatii intre coada de cal si par impartit in jumatate.

Un stil de aranjat par 2020-2021 curat, neted, constrastant cu sezoanele anterioare inspirate din anii `70, avand parul ondulat si voluminos.
Area

Cocuri

Un coc facut cu stil iti ofera un LOOK elegant instantaneu si nu necesita mult efort si cum tendintele acestui sezon sunt indreptate spre utilitar, nu putea lipsi aceasta tendinta aranjat par 2020-2021. A fost vazut par despartit intr-o parte si apoi legat la spate intr-un coc, au fost lasate suvite in fata pentru un LOOK mai natural, au fost vazute cocuri exact deasupra capului.

Un coc facut cu stil iti ofera un LOOK elegant instantaneu si nu necesita mult efort si cum tendintele acestui sezon sunt indreptate spre utilitar, nu putea lipsi aceasta tendinta aranjat par 2020-2021.
Michael Kors

Par ondulat artistic

Cu siguranta ca acest mod de aranjat par 2020-2021 are influente retro, actualizate intr-un mod extrem de rafinat si modern. Au fost vazute moduri de aranjare a parului care combinau anii 70 cu anii40 avand multa lungime si glam, bucle care ne duceau cu gandul la perioada victoriana, ondulari ale parului foarte netede si aranjate fix, bucle stranse specifice anilor `20.

Cu siguranta ca acest mod de aranjat par 2020-2021 are influente retro, actualizate intr-un mod extrem de rafinat si modern.
MSGM

Dezordonat

Parul dezordonat, salbatic, reprezinta una dintre cele mai rebele tendinte aranjat par 2020-2021, o reflectare a timpurilor agitate pe care le traim, in care femeia nu poate ramane indiferenta. Au fost vazute combinatii de stiluri intre dezordonat, ciudat si glam, anumite modele au avut parul lasat in mod natural – accentuat cu putina incretire, par natural si texturat – ascuns in esarfa.

Parul dezordonat, salbatic, reprezinta una dintre cele mai rebele tendinte aranjat par 2020-2021, o reflectare a timpurilor agitate pe care le traim
Celine

Coafuri in sus

Astfel de aranjari ale parului merita mai mult credit din partea fiecareia dintre noi, dat fiind faptul ca imaginatia este cea mai importanta. Au fost vazute combinatii interesante dintre anii `70 si perioada victoriana, influente vintage cu elemente gotice, suvitele din fata au fost rasucite si duse in spate.

Chanel

Bretoane dezordonate

Daca iti doresti sa iti acoperi fruntea altfel cu ajutorul parului, aceasta tendinta aranjat par 2020-2021 iti ofera multe alternative, oferindu-ti un LOOK cat se poate de natural. Iar bretoanele in acest caz, nu trebuie sa fie scurte, ele iti pot acoperi ochii partial, sau poti incerca bretoane taiate foarte scurt si usor ondulate spre interior.

Louis Vuitton

Bretoane ample

Aceste bretoane au fost prezente in multe colectii, in mod special in cazul modelelor care aveau parul ondulat sau ondulat in mod natural, formand o tendinta aranjat par 2020 2021 care nu putea trece cu vederea. Au fost multe modele avand astfel de bretoane ample, dar majoritatea aveau parul tras in spate, au fost vazute bretoane ample cu parul despartit pe jumatate.

tendinta aranjat par 2020 2021 care nu putea trece cu vederea.
Chloe

Tunsorile bob

Influenta franceza asupra modei moderne isi spune cuvantul, tunsorile tip bob atragand atentia asupra chipului si a maxilarului. Au fost vazute variante ale bobului clasic cu linii drepte, anumite modele aveau astfel de tunsori, chiar daca parul era ondulat, adaugand mai multa textura.

J. W. Anderson

Tunsorile pixie

Aceste tunsori sunt extrem de interesante si pot atrage atentia mereu, iar LOOK-urile inedite vazute in acest sezon, le pun pe podiumul celor mai importante tendinte aranjat par 2020-2021. Au fost vazute astfel de tunsori in care lungimea bretonului diferea vizibil, bretoane pana aproape de ochi cu par aranjat intr-o dezordine aparent intamplatoare, suvite de par oarecum aplatizate dar care incadrau in cel mai frumos mod, chipul.

Monse