Aranjat parul 2021 2022-tendinte pentru sezonul rece

numite tendinte de aranjat parul 2021 2022 ne poarta si in viitor, dar ne trimite si in nostalgia anilor 1980!

Anumite tendinte de aranjat parul 2021 2022 ne poarta si in viitor, dar ne trimite si in nostalgia anilor 1980! Culori saturate, tunsori scurte, mult gel, variante naturale. Si DA, au existat multe vedete care prin stilul personalul si modul de a se aranja, fie in pandemie sau nu, au influentat tendintele!

Tunsorile, modul in care iti aranjezi parul, reprezinta ceva personal, iar daca arate bine la cineva nu inseamna ca ti se potriveste si tie! Partea buna este aceea ca tendintele acestui sezon iti ofera variante destul de flexibile, doar ca inainte de toate, ar trebui sa faci cunostinta cu ce este la moda acum, pentru a avea o privire de ansamblu si a sti in ce directie te poti indrepta.

Tunsoarea mullet

O tunsoare ce a revenit intr-un mod neasteptat printre cele mai importante tendinte de aranjat parul 2021 2022, o reintoarcere catre nostalgia anilor 2000, pe care o poti iubi sau detesta. Au fost vazute variante voluminoase, elegante, versiuni usor relaxate din anii 1970 si 1980.

 tunsoare ce a revenit intr-un mod neasteptat printre cele mai importante tendinte de aranjat parul 2021 2022, o reintoarcere catre nostalgia anilor 2000.
GCDS

Bobul

Regasim pe podiumul celor mai importante tendinte de aranjat parul 2021 2022 tunsoarea retro-chic bob, ce poate fi purtata acum atat in linie dreapta, structurata, cat si usor dezordonata si texturata. O tendinta foarte populara pentru aceasta perioada, regasita in diverse variante, pe care se merita sa o incerci daca ai parul lung si iti doresti o schimbare de LOOK!

Regasim pe podiumul celor mai importante tendinte de aranjat parul 2021 2022 tunsoarea retro-chic bob.
Isabel Marrant

Pixie

Un stil extrem de versatil si regasit la multe din modelele ce au fost prezente pe podium pentru acest sezon, tunsoarea pixie se afla printre cele mai importante stiluri de aranjat parul 2021 2022. Folosind outfitul potrivit si produsele adecvate, poti trece usor de la un stil la altul, de la zi la noapte cu aceasta tunsoare. Un stil care poate fi si ingrijit sau care te poate duce si in zona punk-rock.

Un stil extrem de versatil si regasit la multe din modelele ce au fost prezente pe podium pentru acest sezon, tunsoarea pixie se afla printre cele mai importante stiluri de aranjat parul 2021 2022.
Salvatore Ferragamo

Bretonul

Bretonul se regaseste printre cele mai importante tendinte aranjat parul 2021 2022 in cele mai diverse variante, fiind vazute modele cu sprancenele acoperite de par sau la distanta mare. Au fost vazute in diverse moduri de aranjat al parului, nuante diferite, adaptate tinutelor.

Bretonul se regaseste printre cele mai importante tendinte aranjat parul 2021 2022 in cele mai diverse variante
Dolce&Gabbana

Bretonul lateral

O tendinta foarte populara in anii 2000, o tendinta care se afla printre cele mai importante in sezonul rece 2021 2022. Au fost vazute si influente ale anilor 1970 si s-a urmarit in mod deosebit o schimbare de LOOK versatila, posibila cu bretonul lateral, mai ales daca este si mai lung.

Alberta Ferreti

Intr-o parte

Chiar daca au fost vazute multe modalitati de aranjat parul pentru 2021 2022, cele avand cararea intr-o parte sau avand punct de plecare partea laterala, s-au dovedit la fel de chic ca despartirile pe mijloc. La aceasta adaugam si influenta multor vedete care poarta parul avand cararea intr-o parte, astfel ca alegerea ar trebui sa fie destul de usoara daca aveai aceasta dilema.

o parte sau avand punct de plecare partea laterala, s-au dovedit la fel de chic ca despartirile pe mijloc.
Mark Fast

Natural

O tendinta de aranjat parul 2021 2022 pentru aproape oricine, mai ales daca sunt implicate dispozitivele si produsele de styling de acasa. Par despartit pe mijloc sau intr-o parte, par ondulat foarte natural, fixat doar putin, insertii de impletituri simple, usor de realizat, variante texturate.

O tendinta de aranjat parul 2021 2022 pentru aproape oricine, mai ales daca sunt implicate dispozitivele si produsele de styling de acasa.

Impletiturile

O tendinta aranjat parul pentru 2021 2022 care ne arata ca parul poate fi purtat intr-un mod natural si confortabil, sunt impletiturile si in mod deosebit cele afro, vazute in multe prezentari. Acesta este un mod de aranjat al parului in care moda, ca si in alte situatii, face pasi mari pentru egalitate, pentru acceptarea tuturor oamenilor si culturilor, asta in timp ce in multe tari inca exista rasism.

O tendinta aranjat parul pentru 2021 2022 care ne arata ca parul poate fi purtat intr-un mod natural si confortabil
Nina Ricci

Impletiturile imposibile

Nu imposibile daca au fost realizate, dar greu de facut acasa, doar daca nu esti un hairstilist profesionist, o tendinta aranjat parul 2021 2022 exotica, avangardista, creativa, diversele moduri de aranjat a parului fiind vazute in multe prezentari. S-au remarcat modele luate parca din basme, razboinice, insertii de perle, mixuri de codite impletite si par netezit sau texturat.

O tendinta aranjat parul 2021 2022 exotica, avangardista, creativa, diversele moduri de aranjat a parului fiind vazute in multe prezentari.
Etro

Cocurile de zi

Pandemia ne-a obligat sa gasim cele mai practice si simple de realizat moduri de a ne aranja parul acasa, o tendinta 2021 2022 care tine cu noi si care s-a regasit in multe prezentari. Au fost vazute jumatati de coc, suvite impletite stranse deasupra capului in coc sau variante elegante si rafinate.

Sportmax

Coada de cal joasa

Mergand tot in directia naturaletii, aceasta tendinta de aranjat parul pentru sezonul 2021 2022 ne aduce in prim plan coada de cal joasa. Simplu de realizat, practica, chiar daca uneori ne dorim si un aspect lucios daca parul este strans bine, aceasta modalitate de aranjat este ideala atat pentru birou, cat si pentru plimbari sau ora de sport.

Mergand tot in directia naturaletii, aceasta tendinta de aranjat parul pentru sezonul 2021 2022 ne aduce in prim plan coada de cal joasa.
Sonia Carrasco