Biografie model de top Adriana Lima

Supermodele

Biografie model de top Adriana Lima

307

Nascuta in Salvador, Bahia – Brazilia pe 12 iunie 1981, Adriana Lima este model si actrita, cunoscuta in mod deosebit de la Victoria’s Secret unde a activat foarte mult timp, fiind numita si “cel mai valoros inger Victoria’s Secret”; din 2003 pana in 2009 a reprezentat Maybelline. Ea nu s-a gandit niciodata la modeling, cu toate ca a castigat multe concursuri de frumusete in timpul scolii elementare. La varsta de 15 ani, Adriana Lima a iesit pe locul intai la “Supermodel of Brazil” – Ford, un an mai tarziu, fiind a doua la “Supermodel of the World”, dupa care, a semnat cu Elite Model Management – New York. Din 2014 este a doua cea mai bina platita ca model, actualmente fiind ambasadorul brandului spaniol de haine Desigual si al brandului italian de costume de baie Calzedonia.

Caracteristici fizice Adriana Lima : inaltime 178 | piept 86 | talie 61 | solduri 90 | culoare par saten inchis | culoare ochi albastri

Adriana Lima face numeroase acte de caritate, ajuta un orfelinat (Caminhos da Luz) din localitatea in care s-a nascut si pe care doreste sa-l extinda, cumpara haine pentru copii saraci, a donat banii castigati intr-un spectacol – unui spital pentru copii care lupta cu leucemia.

“Moda este despre o energie buna. Este despre sentimente. Asta trebuie eu sa dau lumii, o energie buna si sentimente bune”

model-de-top-adriana-lima

Primul spectacol Victoria’s Secret a avut loc in 1999, ulterior, deschizand spectacolele in 2003, 2007 si 2008. Primul rol intr-un film a fost in 2001 cand a jucat in The Follow alaturi de Mickey Rourke si Forest Whitaker. Adriana Lima a aparut pe copertile si in editoriale in Vogue, Marie Claire, Harper’s Bazaar, ELLE, GQ, Arena, Cosmopolitan,V Magazine,  Vanity Fair, Esquire; a defilat pentru nume ca Vera Wang, Christian Lacroix, Emanuel Ungaro, Giorgio Armani, Fendi, Ralph Lauren si Valentino.

[trendmag_alert class=”alert alert-notice alert-dismissable fade in”]In 2012, dieta ei a intrat in Top 5 cele mai cautate diete de pe Google, alaturi de cele purtand marca Beyonce si Michael Phelps.[/trendmag_alert]

In 2005, Adriana Lima a devenit imaginea companiei italiene de telefonie mobila Telecom Italia. Tot in acelasi an, a aparut in calendarul Pirelli, pentru ca 8 ani mai tarziu – sa apara din nou, fiind prima femeie insarcinata aparuta in calendar. In noiembrie 2008 ea a aparut in “Miracle Bra Relaunch” unde a purtat “Fantasy Bra” creat de designerul de bijuterii american Martin Katz si a carui valoare s-a ridicat la 5 milioane dolari.

 

Comments are off this post!