Bvlgari – Colectia de bijuterii Italian Gardens

Accesorii

Bvlgari – Colectia de bijuterii Italian Gardens

22

In timpul Saptamanei Modei de la Paris Haute Couture, Bvlgari a lansat colectia de bijuterii Italian Gardens, inspirata de frumoasele gradini italiene renascentiste. O avampremiera a colectiei a fost vazuta in luna iunie in Florenta, aceste minunate bijuterii fiind expuse la Bulgari’s George V boutique, in cadrul unei seri cocteil, in care au fost invitate multe personalitati si editori internationali de top.

In timpul cocteilului, un model a prezentat bijuteriile care compun Colectia Italian Gardens, urmat de dezvaluirea noii imagini Bvlgari – Carla Bruni, in calitate de ultima expresie a emotiei si frumusetii italiene. Noua colectie sarbatoreste inflorirea gradinilor in timpul Renasterii italiene, cand artistii au modelat natura, realizand opere de arta.

carla-bruni-italian-gardens

Printre personalitatile notabile care au participat la acest eveniment, amintim actrita americana Amber Heard, actrita franceza Juliette Binoche, actrita chineza Carina Lau, actrita italiana  Valeria Golino, printesa si actrita Clotilde Courau, modelul Toby Huntington-Whiteley, modelul si actorul spaniol Jon Kortajarena, modelul spaniol Nievez Alvarez,  actrita americana Michelle Rodriguez.

bulgari-colectia-bijuterii-italian-gardens

Arhitecti, sculptori si pictori, folosesc natura la fel cum fresca foloseste paleta de culori: garduri de cimisir care formeaza armonii geometrice si care incanta ochiul prin puritatea formei, apa izvorand din fantani captand simturile si privirea, transfigurarea incantatoare a perenelor tunse ca niste sculpturi, ghirlande si nimfe. Intocmai ca arhitectii renascentisti, designerii Bvlgari vad natura ca un interlocutor cu arta: este o sursa de inspiratie prin intermediul formei si design-ului cu materia prima pretioasa care necesita cunostinte si respect pentru a da nastere unor creatii unice: aceasta este Colectia de Bijuterii Bvlgari – Italian Gardens.

foto&info: bulgari.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *