Caritariu – M – Atitudine pentru o alta viata

Media

Caritariu – M – Atitudine pentru o alta viata

21

Cu doua zile inaintea Craciunului, multi dintre noi, au avut parte de o seara speciala, in spiritul sarbatorilor de iarna, o seara in care s-au imbinat dragostea pentru aproape, muzica, inocenta copilariei, dansul si moda. Toate acestea, au ‘compus’ evenimentul Caritariu – M, eveniment organizat de IMPERIUM by M, cu scopul de a strange fonduri pentru Fundatia Inima de Copil. Deviza acestui eveniment caritabil, a fost “Atitudine pentru o alta viata”, eveniment care a vrut si a reusit, sa transmita un mesaj legat de atitutinea pentru cei din jur, aflati in nevoie.

prima-colectie-vestimentara-imperium-by-m

Mentionam ca acesta este cel de-al doilea eveniment dedicat modei organizat de IMPERIUM by M, insa noutatea vine de la prezentarea primei colectii sub propria semnatura, outfituri care au fost scoase la licitatie, banii stransi, urmand sa ajunga la Fundatia Inima de Copil. Spectacolul s-a desfasurat la C House Lounge Cafe si a fost prezentat de actrita Oana Mogos. Fundalul muzical a fost imbinat cu muzica live interpretata de Dorin Ioan si Constantin Negura. Scoala de Dans Sportiv Fantezia a adus in prim plan, un frumos dans al unor copii foarte talentati, toate acestea, interpunandu-se cu energia transmisa de prezentatoare si cu atmosfera calda a celor prezenti.

imperium-by-m-prezentare-de-moda prezentare-de-moda-imperium-by-m

Prezentarea vestimentatiilor – atat feminine cat si masculine, s-a facut intr-un mod original, in mai multe etape, la sfarsit, fiind prezentata colectia de debut IMPERIUM by M. Aceasta colectie de debut, a fost supusa licitatiei, banii stransi, urmand sa ajunga la Fundatia Inima de Copil. Este de mentionat faptul ca, toate cele 6 outfituri supuse licitatiei, au fost achizitionate de cei mai ambitiosi, in urma unor ‘lupte’ destul de stranse. In afara acestui lucru, absolut toti cei prezenti la eveniment, au fost de acord sa acorde o suma modica pentru a-i ajuta pe copii.

Caritariu – M a reusit sa umple C House Lounge Cafe, iar atmosfera a fost una plina de energie, pozitivitate, alimentata de muzica live, haine si modele frumoase, oameni entuziasmati.
Acest eveniment se vrea – conform IMPERIUM by M – sa devina o traditie in fiecare an cu doua zile inaintea Craciunului, iar evenimentul sa capete anvergura de la an la an.

Comments are off this post!