Carlsberg face valuri pentru reducerea deseurilor plastice

Media

Carlsberg face valuri pentru reducerea deseurilor plastice

82

Producatorul de bere danez Carlsberg dezvaluie “canstructia” unei sirene Little Mermaid, pentru a lansa un nou proiect care va reduce cantitatea deseurilor plastice cu 1200 tone.

Carlsberg a dezvaluit propria versiune unica a statuii Little Mermaid din Copenhaga, realizata in intregime de noile cutii Snap Pack – un mod inovator de ambalare, care elimina ambalarea prin plastic si elimina 1200 t de deseuri anual. Stranse impreuna cu clei intocmai ca cutiile Snap Pack, “canstructia” sirenei intruchipeaza intentia Carlsberg de a face nu doar bere buna si gustoasa, dar si mai buna pentru mediul inconjurator. Avand trei metri inaltime, noua instalatie prezinta un flux de 137 kg de plastic, reprezentand cantitatea de plastic eliminata de Carlsberg  in fiecare ora, datorita Snap Pack. O premiera mondiala in industria de bere, aceasta inovatie a ambalarii, va reduce cantitatea de plastic utilizata in pachetele traditionale cu pana la 76%.

Alte inovatii anuntate, includ cerneluri speciale folosite pentru imbunatatirea reciclabilitatii marcii si imbunatatirea capacelor, care elimina oxigenul din recipiente pentru a face ca berea sa fie mai proaspata pentru mai mult timp.

De cand a fost infiintata in 1847 de Jacob Christian Jacobsen, Carlsberg s-a angajat intr-o calatorie de perfectionare a berii – o calatorie de descoperire initiata de parintii fondatori ai Carlsberg si continua si astazi. De la descoperirea modului de purificare a drojdiei pentru a face o bere mai buna chiar prin inventarea scarii pH-ului, noul Snap Pack este doar un exemplu al efortului companiei de a gasi noi modalitati de a face “Probabil cea mai buna bere din lume” chiar si mai buna.

Sirena “canstruction” este expusa publicului din 7 septembrie 2018 in Carlsberg Visitor Centre din Copenhaga.

Info&foto: image.net

 

Comments are off this post!