Cele Mai in Trend Modalitati Indoor pentru A Fi in Forma

Sfaturi

Cele Mai in Trend Modalitati Indoor pentru A Fi in Forma

17

In conditiile societatii actuale in care tindem sa stam tot mai mult la birou sau sa avem un ritm de viata sedentar, miscarea este un necesar aproape zilnic. Si pentru ca de multe ori, spatiul din casa sau din apropiere nu este tocmai potrivit, cea mai viabila solutie este mersul la sala. Indiferent ca facem antrenament cardio, fitness, dansuri sau yoga, tot ce reprezinta miscare este binevenit. Astfel, va propunem cele mai in voga si eficiente modalitati indoor pentru a fi in forma, alegerea insa, va apartine!

1. Miscatul picioarelor si a soldurilor pe diferite stiluri muzicale, face din zumba o foarte buna alternativa pentru a fi in forma si a avea o buna dispozitie.

2. Aerobicul impletit cu miscari din dansurile latino (samba, cha cha,rumba, paso doble) ne face sa rispim multa energie, dar in acelasi  timp, ne da o stare de foarte buna dispozitie si o forma de invidiat. Alte exercitii cardio eficiente sunt cele de grup, in care fiecare  participant, are sub picioare o saltea elastica, cu scopul de a reduce impactul asupra articulatiilor. Astfel ei vor resimti aceste exercitii mult mai usor si mai relaxant.

3. Kickboxing-ul este un sport foarte antrenant, in care este indicat sa incepeti cu o incalzire usoara chiar si folosind greutati, pentru ca apoi sa continuati cu secvente repetate de lovituri de maini si  picioare. Pentru a-ti creste increderea, combina kickboxing-ul cu jiu jitsu, sau incearca alte combinatii de arte martiale!

4. Exercitiile Pilates trebuiesc facute cu mare atentie, de aceea este nevoie de un instructor cu multa cu rabdare.  Vei invata de asemenea, cum sa-ti implici muschii “neglijati” de la spate, solduri, pelvis.

5. Yoga: implicarea majoritatii grupelor de muschi prin intermediul diferitelor pozitii si exercitii, ne da o stare de liniste interioara si incredere in sine. Daca in sala exista si un hamac, poti efectua exercitii mult mai complexe si eficiente!

6. Cele mai eficiente exercitii cardio pe care le poti face in sala ramane bicicleta. Fiecare dintre cei care pedaleaza pot fi foarte motivati, mai ales daca pe fundal exista si muzica antrenanta.

Your email address will not be published. Required fields are marked *