Costumele de baie Musotica 2018

Shopping

Costumele de baie Musotica 2018

73

Suntem la inceputul sezonului estival, dorinta de a gasi costumul de baie perfect este din ce in ce mai crescuta, iar ochii nostri sunt oriunde pe retelele de socializare si in magazinele de specialitate. Site-ul de lenjerie intima si costume de baie Musotica, a lansat noua colectie 2018 costume de baie pentru a raspunde cerintelor maselor, permitandu-le potentialilor cumparatori sa-si exprime propriul stil.

Coelctia 2018 este inspirata de cele mai bune festivaluri din USA si moda quirky din cluburile de noapte din Las Vegas; elementele constau dintr-o selectie de printuri vibrante si materiale intr-o varietate de materiale noi si inovative. Modele sunt realizate din materiale care se intind cu aspect de denim, caifea, imprimeuri irizante, talie inalta, topuri cropate.

[blockquote]Intreaga colectie a fost realizata cu dragoste, pentru a ne asigura ca clientii nostri se simt incredibil si pot radia prin stilul unic. Ne-am inspirat de la festivalurile techno, am folosit franjurii, culoarea violet si multe accesorii[/blockquote]

a declarat Sarah Wellner – fondator Musotica.

Costumele de baie Musotica 2018 se regasesc intr-o varietate de modele, cu franjuri, decolteuri diverse, avand plase, catifea, doua nuante de paiete, dantele si alte detalii subtile, perfecte pentru o zi de plaja, dar si purtabile in cluburi.

Info & Foto: musotica.com

Comments are off this post!