Culori par 2020 sezonul primavara vara

Cele mai importante tendinte culori par 2020 sunt si ele foarte importante pentru cele ce iubesc moda, asa ca, hadeti sa aruncam impreuna o privire asupra lor!

Cele mai importante tendinte culori par 2020 sunt si ele foarte importante pentru cele ce iubesc moda, asa ca, hadeti sa aruncam impreuna o privire asupra lor!

Aproape de negru

Parul intunecat dar nu negru se afla printre cele mai importante tendinte culori par 2020, de la bucle negre uimitoare, la LOOK-uri cu par lung aproape negru, remarcandu-se in mod deosebit Givenchy, Alexander McQueen, Adut Akech, Dahely Nunez.

Parul intunecat dar nu negru se afla printre cele mai importante tendinte culori par 2020, de la bucle negre uimitoare, la LOOK-uri cu par lung aproape negru.
Givenchy

Blond de plaja

Aceasta este una din tendintele statement ale sezonului primavara vara 2020, naturala si simpla de realizat, tu trebuind doar sa-ti decolorezi parul. Chanel, Dries Van Noten, Iman Kaumann, sunt doar cateva nume care au promovat aceasta culoare, remarcandu-se aranjamentul pixie, parul lung, bretonul.

Aceasta este una din tendintele statement ale sezonului primavara vara 2020, naturala si simpla de realizat, tu trebuind doar sa-ti decolorezi parul.
Sies Marjan

Blond de miere

Aceasta nuanta confortabila de blond nu este cea mai luminoasa, dar se bucura de mai multa bogatie si caldura datorita reflexiilor rosiatice. Etro, Michael Kors, Alberta Ferretti sunt cateva nume care au prezentat aceasta culoare in diverse moduri de aranjare a parului.

Alberta Ferretti

Par rosu

Daca iti doresti ceva picant sau vrei sa ai un astfel de LOOK, culoarea rosie este cea mai potrivita, aflata in prim planul acestor tendinte culori par 2020. Au fost chiar designeri care au folosit aceasta culoare la toate modelele de pe scena (Ashish), Prada sau Givenchy fiind alte case de moda care au promovat rosul.

Daca iti doresti ceva picant sau vrei sa ai un astfel de LOOK, culoarea rosie este cea mai potrivita, aflata in prim planul acestor tendinte culori par 2020.
Balmain

Maro cenusiu

Una dintre cele mai importante tendinte culori par 2020 este maroul cenusiu, o culoare care s-a regasit pe aprope orice scena de prezentare, Chanel, Miu Miu, Prada, Balmain, Proenza Schouler fiind in centrul atentiei cu aceasta culoare.

Chanel

Neonul

Neonul este doar pentru cei mai curajosi, care isi doresc sa poarte una din cele mai salbatice tendinte culori par 2020. S-a remarcat in mod special rosul neon, iar numele mari care s-au aliniat acestei tendinte, au fost printre altele, House of Holland, Roland Mouret, Mugler, Ermanno Scervino.

Neonul este doar pentru cei mai curajosi, care isi doresc sa poarte una din cele mai salbatice tendinte culori par 2020.
House of Holland