Cum (mai) purtam fustele?

Fustele maxi sunt iarasi o investitie inspirata si daca ai vreo cateva in dulap, dilema imbracatului nu mai reprezinta o problema pentru tine.

Mai mult sau mai putin – in functie de model, fustele au ceva din perioada Renasterii, iar in acest sezon, fustele tip creion – aflate in mod deosebit in tendinte, au o lungime usor pana deasupra genunchiului si a avut parte de cateva imbunatatiri. Astfel, au fost vazute astfel de fuste avand multe asimetrii, multi franjuri, din piele foarte moale, iar altele au avut ca sursa de inspiratie trenciul.

Forma fustei se remarca prin faptul ca ne poarta usor in anii ’90, avand un suflu tineresc prin intermediul croiului si a materialelor folosite. Pana la urma, are o forma usoara, nepretentioasa, pe care o poti purta foarte simplu cu un tricou si o pereche de pantofi sport, iar daca ai o astfel de fusta dintr-un material nude, poti face o trecere foarte usoara de la birou, la petreceri in gradina sau picnic.

Fustele maxi sunt iarasi o investitie inspirata si daca ai vreo cateva in dulap, dilema imbracatului nu mai reprezinta o problema pentru tine. Le combini cu un top sau un tricou simplu si balerini.

Daca nu esti sigura ce ar trebui sa porti, mergi pe o fusta (si sunt foarte foarte multe!) stransa pe talie sau din materiale usoare, care te pot avantaja indiferent de fizicul tau. Esti si mai avantajata daca o astfel de fusta are pliuri, un stil foarte lejer si sic, care nu necesita multe alte ajustari. Cel mai bine sa porti fusta asa cum o simti, iar daca ai o problema cu inaltimea sau esti mai corpolenta, poti ‘ajusta’ aspectul per total de la mijloc, forma fustei incepand practic de la talie.